bogdantogo Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Salut. Am primit de ceva timp niste reclame de la Analog Devices si am vazut printre chipurile prezentate seria SigmaDSP. Studiind mai bine produsele am ajuns la concluzia ca cu ajutorul CI-ului ADAU1701 se poate realiza un DSP in regim de amator destul de performant. Acest chip lucreaza la 50Mhz, si poate executa 1024 de instructiuni per sample la 48Khz, ceea ce inseamna ca se pot implementa maxim 40 de filtre biquad (G,F,Q) pe canal in configuratia 2 intrari-4 iesiri. Un alt avantaj il constituie 2 ADC-uri si 4 DAC-uri integrate dar si posibilitatea de a avea 8in/8out in format I2S sau TDM.Astfel propun dezvoltarea unui proiect DIY cu contributie comuna. Eu am realizat o schema minimala, dar functionala, bazata pe datasheet-ul DSP-ului si Placa de evaluare de la Analog Devices. Astept pareri cu privire la schema dar mai ales contributia unui binevoitor care sa relizeze un PCB pt acest proiect. DSP.zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum