Lonerider Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 A trecut si testul de "stress"..., de 9 ore in functionare continua. Temperatura la miezul transformatorului de alimentare, ajunge pe la un maxim de 38°C-40°C, intr-o incapere cu 23°C-25°C. Mai trebuie sa imi vina cutia de lemn... Link spre comentariu
Lonerider Postat Februarie 28, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2014 Astazi am finalizat acest amplificator. Este o schema foarte simpla, a functionat din prima. Are un sunet placut. Desi nu este o schema cu pretentii, sunt multumit de el. Din punctul meu de vedere, poate fi realizat, cu usurinta, de incepatori, cu date si informatii culese din acest forum, cu rezultate multumitoare si costuri minime (pana in 300 de lei, fara munca si manopera, la mine). Link spre comentariu
Untold Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Laser, frate! Butonul de la volum se asorteaza cu ampliful, doar ca eu as fi ales unul mai mare in diametru.Parerea mea, in rest, felicitari! Link spre comentariu
RockDok Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Felicitari, imi place ansamblu trafo alimentare fixat la distanta de carcasa. Poate ar fi fost bine ca si OT-urile sa fie fixate in acelas fel,importanta doar din punct de vedere estetic. Link spre comentariu
Terry34 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Inside nu ar trebui niste sticlotextolit simplu placat sau tabla , un ecranaj? Nu de alta dar sa nu apara alte fenomene mai tarziu...Sunetul cum se prezinta? Banuiesc ca rusoaicele sunt foarte muzicale... Link spre comentariu
Bloodmist Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Felicitari! Asadar simplu si bun. Asa si trebuie. Link spre comentariu
Lonerider Postat Martie 5, 2014 Autor Partajează Postat Martie 5, 2014 Laser, frate! Butonul de la volum se asorteaza cu ampliful, doar ca eu as fi ales unul mai mare in diametru.Parerea mea, in rest, felicitari!Cred ca ar fi mers unul putin mai mare, dar nu am avut. Oricum, tot amplificatorul este facut din "ce am avut prin ograda", motiv pentru care am ramas la o varianta cat mai simpla a schemei si carcasei.Felicitari, imi place ansamblu trafo alimentare fixat la distanta de carcasa. Poate ar fi fost bine ca si OT-urile sa fie fixate in acelas fel,importanta doar din punct de vedere estetic.Capacul respectiv ar fi trebiut sa imbrace de tot transformatorul, insa am gresit cu 5mm cand am trasat si a iesit asa. Pot sa ridic si capacul ot-urilor cu 5mm ca sa fie in ton cu cel de alimentare...Oricum, functioneaza intre 5 si 9 ore pe zi (depinde cat am de lucru prin incapere) cu un tuner si un dvd player pe post de cd.Multumesc de sprijinul oferit de toti cei care au postat in aceasta sectiune a forumului (audio pe tuburi) Link spre comentariu
sebi_c Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Dupa cum arata forma de unda de la 10KHz, de aici download/file.php?id=57497&mode=view fata de 1000Hz si intarita de cea de la 20KHz., amplificatorul are banda pana la 10..12KHz. Forma de unda de la 20Hz arata o reactie negativa ineficienta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum