Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema combina BEKO DEN477WD

Vizitator zincami

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• euvasile

3

• valyvis10

2

• dariuspopescu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator zincami

Mai are cineva ceva date despre combina BEKO DEN477WD?Am acest frigider de 5 ani dar la un moment nu a mai inghetat.Am chemat un maserias s-a uitat la el a schimbat cundesatorul de linga motor,ca erea impuscat si tot asa merge.Afisajele arata pentru frigidr 9 grade dar pe termometru arata 5 grade,pentru congelator arata -18 iar termometrul arata -5 grade.Am chemat din nou meserisul s-a uitat si a spus ca nu se pricepe la electronica ,dar il face ca si un frigider normal. A pus un termostat si un temporizator.Acum functineaza o saptamina apoi trebuie sa-i dau capacul jos din congelator si sa-i dezghet gheata care s-a format pe racitor (fagurii aceia).Oare cat ar costa placa aceia si de unde as putea sa o cumpar.Oare ar putea fi senzorii,s-au rezistenta?VA ROG CINE SE PRICEPE?Astept sfaturi.MULTAM

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...
Vizitator george74

Salutare,

readuc acest topic la viata, deoarece am si eu o mica problema.

detin combina Beko DEN477WD si de vreo 3 luni incoace trebuie sa-i fac dezghetarea manual(la vreo 2-3 sapt.)

am alimentat separat rezistenta de dezghetare(de langa fagurele din congelator) si functioneaza... se incalzeste.

Problema este ca in timpul functionarii(ciclu normal)  aceasta rezistenta nu este alimentata.

stie cineva: perioade, timpi... cand ar trebui sa primeasca tensiune ?cine o comanda ?

pe placa aceea de sus(Arcelik) exista un switch. este pentru un reset ceva ?

multumesc frumos.

Editat de george74
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Eu inca mai astept un eventual raspuns ...  :84 :84 :84

Aceeasi problema am avut-o cu bosch-ul meu (precis made in turkey), comanda de degivrare o primea de la un senzor prins pe vaporizator.

Pana nu l-au inlocuit nu a mers nicicum.

Nu exista o temporizare anume, totul depinde de timpul in care se acumuleaza gheata, la mine se strangea odata la 6 luni, odata la 3 luni.

Incapatanatii de la garantie mi-au schimbat compresorul, au facut inca o incarcare, abia a 3 a oara au schimbat senzorul (dupa verificarea rezistentei).

Vezi ca este explicat foarte bine pe youtube modul de lucru si modul de verificare al senzorului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări