Vizitator zincami Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Salut. Are cineva schema electronica a acestui frigider? BEKO DEN477WD? Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 trimite o adresa email , foloseste mesaj privat (schema electrica nu electronica asta am gasit) Link spre comentariu
Vizitator zincami Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Mai are cineva ceva date despre combina BEKO DEN477WD?Am acest frigider de 5 ani dar la un moment nu a mai inghetat.Am chemat un maserias s-a uitat la el a schimbat cundesatorul de linga motor,ca erea impuscat si tot asa merge.Afisajele arata pentru frigidr 9 grade dar pe termometru arata 5 grade,pentru congelator arata -18 iar termometrul arata -5 grade.Am chemat din nou meserisul s-a uitat si a spus ca nu se pricepe la electronica ,dar il face ca si un frigider normal. A pus un termostat si un temporizator.Acum functineaza o saptamina apoi trebuie sa-i dau capacul jos din congelator si sa-i dezghet gheata care s-a format pe racitor (fagurii aceia).Oare cat ar costa placa aceia si de unde as putea sa o cumpar.Oare ar putea fi senzorii,s-au rezistenta?VA ROG CINE SE PRICEPE?Astept sfaturi.MULTAM Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 Cred ca aici gasesti ceea ce ar putea fi de folos: http://www.refrigeration-engineer.com/f ... 7-wd-error Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 12, 2014 Partajează Postat Februarie 12, 2014 vezi daca sunt astea sau celelalte de mai sus, postate tot de mine. Ala nu e meserias , greseala este a ta pentruca ai acceptat un meserias care stie sa sudeze o teava si sa bage ceva freon, ala pentru frigidere vechi , acuma trebuie sa stii si ceva electronica, ca altfel poti folosi si asa ceva http://www.dixell.co.il/product/XR170C/_l1/79 Link spre comentariu
Vizitator zincami Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Si de unde as putea sa o cumpar? Link spre comentariu
Vizitator zincami Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 S-au se poate repara placa cea veche? Link spre comentariu
Vizitator zincami Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 Un magazin de unde pot sa cumpar placa? Link spre comentariu
euvasile Postat Februarie 16, 2014 Partajează Postat Februarie 16, 2014 de ce nu te uiti in mp? Link spre comentariu
Vizitator george74 Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Salutare, readuc acest topic la viata, deoarece am si eu o mica problema. detin combina Beko DEN477WD si de vreo 3 luni incoace trebuie sa-i fac dezghetarea manual(la vreo 2-3 sapt.) am alimentat separat rezistenta de dezghetare(de langa fagurele din congelator) si functioneaza... se incalzeste. Problema este ca in timpul functionarii(ciclu normal) aceasta rezistenta nu este alimentata. stie cineva: perioade, timpi... cand ar trebui sa primeasca tensiune ?cine o comanda ? pe placa aceea de sus(Arcelik) exista un switch. este pentru un reset ceva ? multumesc frumos. Editat Octombrie 25, 2014 de george74 Link spre comentariu
Vizitator george74 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Eu inca mai astept un eventual raspuns ... :84 Link spre comentariu
valyvis10 Postat Ianuarie 18, 2015 Partajează Postat Ianuarie 18, 2015 Eu inca mai astept un eventual raspuns ... :84 Aceeasi problema am avut-o cu bosch-ul meu (precis made in turkey), comanda de degivrare o primea de la un senzor prins pe vaporizator. Pana nu l-au inlocuit nu a mers nicicum. Nu exista o temporizare anume, totul depinde de timpul in care se acumuleaza gheata, la mine se strangea odata la 6 luni, odata la 3 luni. Incapatanatii de la garantie mi-au schimbat compresorul, au facut inca o incarcare, abia a 3 a oara au schimbat senzorul (dupa verificarea rezistentei). Vezi ca este explicat foarte bine pe youtube modul de lucru si modul de verificare al senzorului. Link spre comentariu
Vizitator soring Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Eroarea E4 este afisata din cauza unui senzor defect?Multumesc Link spre comentariu
valyvis10 Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 Eroarea E4 este afisata din cauza unui senzor defect?Multumesc Vad ca da: http://www.misiuneacasa.ro/forum/showthread.php/26633-Reparatii-frigidere/page61 Mai este un topic, in acest forum, mai jos, tot cu beko, merita citit. Link spre comentariu
Vizitator soring Postat Ianuarie 19, 2015 Partajează Postat Ianuarie 19, 2015 (editat) Multumesc valyvis10 am sa cercetez Editat Ianuarie 19, 2015 de soring Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum