Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

huawei e5832 wirles modem

bubusmecherul

Postări Recomandate

Am primit acest,huawei e5832 wirles modem de la un priten adus din spania,cred ca e blocat in orange,si am bagat cartela de orange de romania,si mia aparut mesajul, sim no valida,am facut un,Actualizarea firmware-ului,luat de pe internet,in timp ce se instala acest,Actualizarea firmware-ului,mia aparut un mesaj pe desktop,nu mai retin minte,ceva de genul ca nu se poate face Actualizarea firmware-ului,si am dat finis,acum nu se mai aprinde deloc,ce sa fac,va rog,nici in my computer nul mai arata,ma ajuta careva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

4

• adicontakt

2

• TestPoint

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Te-ai grabit cand ai facut asta,trebuia sa te uiti cum se debloqueaza aceste tipuri de modemuri,pe youtube aveai destule de tutoriale pentru modelul asta,il deblocai fara nici o problema,acum cu cand e mort..... :sparge: Poate cineva care e in domeniul acesta va sti si iti da un sfat la cum sa iti rezolvi problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări