bubusmecherul Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Am primit acest,huawei e5832 wirles modem de la un priten adus din spania,cred ca e blocat in orange,si am bagat cartela de orange de romania,si mia aparut mesajul, sim no valida,am facut un,Actualizarea firmware-ului,luat de pe internet,in timp ce se instala acest,Actualizarea firmware-ului,mia aparut un mesaj pe desktop,nu mai retin minte,ceva de genul ca nu se poate face Actualizarea firmware-ului,si am dat finis,acum nu se mai aprinde deloc,ce sa fac,va rog,nici in my computer nul mai arata,ma ajuta careva Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 numi da nimeni nici o idee,ce as pute face,va rog. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 sa inveti limba romana? Link spre comentariu
TestPoint Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Te-ai grabit cand ai facut asta,trebuia sa te uiti cum se debloqueaza aceste tipuri de modemuri,pe youtube aveai destule de tutoriale pentru modelul asta,il deblocai fara nici o problema,acum cu cand e mort..... Poate cineva care e in domeniul acesta va sti si iti da un sfat la cum sa iti rezolvi problema. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 pai si atunci dom ddr80 ce sa mai fac. Link spre comentariu
TestPoint Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Cautati pe internet si vedeti ce solutii sunt pentru aceasta problema,asta pana cineva in domeniu va va da un sfat. Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 de obicei trebuie rescris firmware-ul in chipul de memorie cu un programtor extern , asta daca exista dump-ul pentru respectivul chip de multe ori se inlocuieste chipul ( http://www.digital-kaos.co.uk/forums/f5 ... or-301381/ ) , dar tinand cont ca e router inca nu am intalnit asa ceva pune poze cu placa interna a lui poate ne dam cu parerea Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 lam desfacut,are un cip,in fata placi de baza are SAMSUNG K521F13ACA-B960,si pe spatele placi de baza mai are un cip QUALCOMM MSM7225,si nisti cipuri mai mici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum