Vizitator costyn_man Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 Stie cineva de unde ia semnal un turometru la motoarele diesel?Motor diesel simplu fara calculator. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 Cred ca trebuie un traductor piezo montat pe o teava de la un injector. Electric nu prea ai de unde. Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 16, 2006 Partajează Postat Octombrie 16, 2006 vezi http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=4 ... =turometru :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 niq_ro, multam mult, desi am dat search cred ca u am observvat acest topic. Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 Revin cu un amanunt, unele masini ia semnnalul pentru turometru de pe faza alternatorului, vreau sa incerc acest lucru dar nu am idee daca dupa faza si masa sau dupa intrarea si iesirea unei bobine a alternatorului.Voi ce ziceti? Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 dupa bobina.. ca la borna ai deja tensiune contiuna, vezi la http://www.niqro.as.ro/regtens.htm unde-i desenat un alternator.. iei de pe U, V sau W si mijlocul lor Link spre comentariu
Vizitator costyn_man Postat Octombrie 21, 2006 Partajează Postat Octombrie 21, 2006 niq_ro, am reusit, in alternator exista un punct de cositor care era legat la o faza, am luat semnalul de pe masa si acel punct si functioneaza, perfect.Pentru cei care mai sint in situatia mea, alternatoarele straine daca au o borna care este notata "W" aceasta borna este pentru turometru, daca nu se poate lua semnal de pe faza si masa.Inca odata, niq_ro, multam pentru promptitudinea raspunsurilor!O seara buna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum