Vizitator costymzd Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 salut.am si eu o intrebare ce as putea sa pun in loc la un condensator 25v/1000qf daca nu am unu la fel,unu cit mai aproape de el da sa nu afecteze alte piese,condensatoru trebuie schimbat la un televizor,va multumesc Link spre comentariu
japan Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Buna seara. Poate sa fie si unul de 35v la 1000 uF. Important sa nu pui unul de valoare mai mica de 25v la 1000uF. Link spre comentariu
niculita59 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 salut.am si eu o intrebare ce as putea sa pun in loc la un condensator 25v/1000qf daca nu am unu la fel,unu cit mai aproape de el da sa nu afecteze alte piese,condensatoru trebuie schimbat la un televizor,va multumescEvident ca numai cu un alt condensator poate fi inlocuit. Banuiesc ca este vorba de 1000 microfarazi la 25V. Gasesti cu siguranta acest condensator daca esti sigur ca nu-si mai face treaba. Atentie la tensiunea de strapungere, sa nu fie mai mica de 25V ca face bum.bum. Mai mare poate sa fie .50V,63V ,totul este sa ai loc sa-l montezi. Capacitatea nu este asa critica ,poate sa fie si de 150-200microfarazi (filtraj mai bun). Bafta! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Poti folosi si valori mai mici puse in paralel, de ex. doua de 470uF/25V sau trei de 330uF/25V. Legi plusurile impreuna si minusurile impreuna.Tensiunea de lucru sa fie de minim 25V, poate fi insa si mai mare. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Foarte importană e şi temperatura suportată de cond, 85 sau 105*C. Mai ales într-un tv. Link spre comentariu
Vizitator costymzd Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 multumesc la toti pentru sfaturi,am rezolvat problema cu doi in paralel pina gasesc unul de aceeasi putere Link spre comentariu
zal Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 De fapt e vorba de capacitate, cond nu are ''putere''. Link spre comentariu
niculita59 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 salut.am si eu o intrebare ce as putea sa pun in loc la un condensator 25v/1000qf daca nu am unu la fel,unu cit mai aproape de el da sa nu afecteze alte piese,condensatoru trebuie schimbat la un televizor,va multumescEvident ca numai cu un alt condensator poate fi inlocuit. Banuiesc ca este vorba de 1000 microfarazi la 25V. Gasesti cu siguranta acest condensator daca esti sigur ca nu-si mai face treaba. Atentie la tensiunea de strapungere, sa nu fie mai mica de 25V ca face bum.bum. Mai mare poate sa fie .50V,63V ,totul este sa ai loc sa-l montezi. Capacitatea nu este asa critica ,poate sa fie si de 150-200microfarazi (filtraj mai bun). Bafta!Am vrut sa spun ...1000-2000microF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum