Vizitator rdh30flda Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Eu sugeram ce elemente de decor iti incanta ochii. Daca te uiti putin pe pagina anterioara sunt niste poze dintr-un club din CJ unde nu iti este frica sa aprinzi lumina. Sincer cand merg sa ma distrez ma uit putin si unde intru si nu caut lux ci decenta.nici eu nu merg sa stau la masa in mod normal... nu simt nevoia sa ingras mai tare un patron care nici in cele mai urate vise nu ar sta pe "fotoliile" alea.Intr-adevar ca dimensiuni, cred ca Planet are cea mai mare suprafata. Nu stiu in ce stare se afla cladirea, dar daca nu are probleme de structura poate ca ar merita un investitor, mai ales ca nu e atat de departe de centruSe pare ca iasiul nu are o cerere atat de mare pt cluburi k lumea, de aceea cele bune sunt de capacitate redusa. Link spre comentariu
stefanev Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 si eu is de aceeasi parere... Planet ar merita modernizat ... Link spre comentariu
Gizmo Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 S-a deschis in judetul Salaj intre 2 sate un club destul de mare si se zice ca si foarte tare Daca a fost cineva sa-si dea cu parerea legat de incapere si bineinteles sistem audio.Am auzit ca ar fi ecou destul de nasol si ca sistemul e S-Audio. Poate cineva sa-mi dea un link sau ceva despre aceasta firma ca eu nu reusesc sa gasesc nimic. P.S. se numeste Desire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum