Gizmo Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 am facut niste modificari la lista cu echipamente din obsession (inclusiv link-uri pt. curiosi :yawinkle: ). au fost si ceva greseli pe site (eu am dat numai copy-paste). Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 9, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2006 Ma gandeam sa fac un ghid cu cele mai tari cluburi din romania estimez cam prin ianuarie sa fie gata. Banuiesc ca ar fi bine venita ideea. Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 ultima data cand am fost io in obsession nu erau alea sistemel. mi se pare ca aveau bandpass 4 cu 2x18" , si erau 8 subwoofere, si niste miduri super puternice. parca era sistem Dopia... asa parca ii zicea. nu bag mana in foc, dar asa cred, nici pt subwoofere nu is sigur Link spre comentariu
Gizmo Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 sistemul de sonorizare e acelasi de la inceput. Link spre comentariu
Vizitator claudio Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 ultima data cand am fost io in obsession nu erau alea sistemel. mi se pare ca aveau bandpass 4 cu 2x18" , si erau 8 subwoofere, si niste miduri super puternice. parca era sistem Dopia... asa parca ii zicea. nu bag mana in foc, dar asa cred, nici pt subwoofere nu is sigur e acelasi sistem:8 Satelites Outline Doppia Ii P 50408 Subwoofers Outline Topsubsi nu vad daca ar mai fi nevoie de upgrade la asa ceva :supz: :supz: :supz: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Gizmo cum ii zice la miraculosul club? pune si tu pozele mai mari ca m-ai facut enorm de curios :rock: :snakeman: mai pune si altele daca mai ai sau trimite-mi in mess daca vrei :weedman: :tonqe:Later edit: trebuia sa citesc toate posturile :weedman: acum stiu cum ii zice :smt005 :smt005 partea cu pozele ramane valabila :smt003 Link spre comentariu
Gizmo Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 e clubul in care s-a intamplat o nenorociere :smt103 a fost pe la tv seara de seara, chiar si la Nasul. intra pe un site gen http://www.infoparty.ro sau http://www.25h.ro si cauta la sectiunea cluburi obsession si o sa vezi poze din club. pozele nu le pot face mai mari pt. ca asa le-am luat de pe site Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 mda...misto club....merita vizitat...femei...tot ce vrei....asa da viata Link spre comentariu
dosa Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Pai asta e ideea as vrea sa fac un tur de tara prin cluburi si as vrea sa stiu pe unde sa ma opresc si asteptam o parere de la niste cunoscatori ai muzicii.Atunci iti recomand sa dai o tura prin Kristal (Bucuresti), Up Town Sibiu: 10 ron privitu cu dj-u rezident, sa zicem ca asta nu e nici o problema, 300 ron chirie pe o seara la masa la care stai(rezervarea), mai dai 7 ron pe o apa dorna la 0,5L, ma ibei si tu un coneac, o bere, una alta, tragi linie__________________________________________________________________________________________________________Dupa ce ai vizitat vre-o 20 de astfel de cluburi constati cat de usor e sa cheltuiesti cateva zeci de mii de euro intr-o lunapai la banii astia ar trebui sa-ti asigure si una bucata bunaciune sub masa :smt050 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 Tocmai mi-am facut planul de vacantza :smt005 anul viitor cand prind putin timp liber ma duc si pe jos pana in cluj sa vizitez si eu minunatzia asta de club :weedman: :smt008 cred ca nu am sa ma mai despart de suburi :yahoo: o sa ma omoare prietenii ca nu o sa mai vreau sa plec :smt075 :smt075 :weedman: Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 Cine stie cu ce difuri sunt echipate suburile de la outline?ma refer desigur la topsub :smt003 :snakeman: Link spre comentariu
Vizitator rdh30flda Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 In Iasi nu prea mi-a placut nici un clubincearca XS sau Versus. Eu am renuntat de ceva timp sa las banii pe la patronii de cluburi, petrecerile cu prietenii ies mai tari oricum ;).aaa uitasem, desi e f inghesuit imi placea muzica de sambata din Sundays. Problema aparea daca doreai sa nu calci pe cineva :smt005 . Oricum nu stiu ce s-a mai intamplat.Referitor la Planet... "fotoliile" si mesele din PAL sunt trendy )))) .... Ca sa nu mai vb de nivelul sonor, aia nu dau prea tare k sa nu zornaie tot prin bomba. Nu recomand nici respiratul :smt003. In roshu am avut cea mai neplacuta experienta referitor la fum... desi sunt obisnuit, ultima data m-au usturat ochii si am plecat.Chiar ... e posibil sa faci un club sa fie aerisit k lumea ? :supz:EDIT:@dosa - Cand faci show privat pun toti bani chemi si gagici pe care le-ai agatat la alt show si nu te costa nimic... taxiu si consumatia lor, dar cum nu platesti TDA (taxa de club adaugata) tot iesi mai ieftin . Inca ceva... invita si cativa vecini. Nu o sa ai niciodata probleme cu politia in felul asta ;) Link spre comentariu
Vizitator dorumic Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Fain shokul din SV , muzica suna bine in ring , iar basul se simte ff bine inafara ringului :supz: Link spre comentariu
ph3e4r Postat Decembrie 25, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Frumos shokul intradevar dar se poate si mai bine . SUnt curios cati w au pe bass Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Referitor la Planet... "fotoliile" si mesele din PAL sunt trendy )))) ........La roman daca nu sunt fotolii, coltare, etc, inseamna ca nu sunt conditii, daca vreau sa stau cracanat in fotoliu si sa beau wisky imi iau acasa doua boxe, si mi le pun sa imi bata in cap, ma plantez in pat si zic ca ma petrec; daca vreau sa ma petrec ma duc si ma dansez pana cad jos, si cand am obosit si simt ca nu mai pot, ma duc linistit acasa; eu la clubul unde merg sunt ca acasa, pot sta ca in puf, am tot barul la dispozitie, dar de 5 ani de cand e deschis nu am stat de mai mult de 10 ori la masa si merg poate si de 4 ori pe saptamana, fara sa fiu constrans Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum