Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Colectia revistei "Sport si Tehnica"

nea_bobina

Postări Recomandate

Seara buna,

Asa cum am promis mai de mult, colaboratorul nostru de baza a terminat de scanat o buna parte din colectia revistei "Sport si Tehnica", pe care acum o puteti descarca gratuit.

Ca si predecesoarea sa ("Pentru Apararea Patriei"), revista Sport si Tehnica a fost editata initial sub egida U.C.F.S. (Uniunea de Cultura Fizica si Sport) si preluata mai apoi de catre C.N.E.F.S. (Consiliul National de Educatie Fizica si Sport). A aparut incepand cu luna aprilie 1962, aparitia sa incetand cu ultimul numar publicat in decembrie 1973. Cu un design destul de indraznet pentru timpurile respective, aceasta revista a publicat numeroase montaje electronice pentru amatori, reportaje si stiri din zona electro si nu numai.

Pentru download si mai multe informatii, accesati articolul complet aici:

COLECTIA REVISTEI "SPORT SI TEHNICA"

Link spre comentariu

Multumim pentru efortul depus. Totusi, nu pot sa intru in posesia acestor fisiere. In postarea " Pentru apararea patriei" totul a mers normal si am putut downloada toate revistele. Poate, arhivate, ar merge la descarcare. O seara buna

Link spre comentariu

Multumim pentru efortul depus. Totusi, nu pot sa intru in posesia acestor fisiere. In postarea " Pentru apararea patriei" totul a mers normal si am putut downloada toate revistele. Poate, arhivate, ar merge la descarcare. O seara buna

Buna dimineata, Scuze ptr raspunsul tarziu, dar n-am mai intrat pe forum intre timp. Se pare ca au mai existat si altii care au intampinat probleme asemanatoare, asadar s-a revenit asupra chestiunii si am postat pe site o nota prin care am explicat cum trebuie procedat pentru descarcare. O reproduc si in cele ce urmeaza:

NOTA: intrucat unii cititori au intampinat probleme cu descarcarea fisierelor, va invitam sa procedati dupa cum urmeaza:• faceti click pe link -> se va deschide o pagina in browser, in care pluginul aferent va incerca vizualizarea fisierului PDF; ignorati acest lucru si faceti imediat click pe butonul "Download" din partea dreapta-sus;• in pagina ce va urma, faceti click pe butonul "Download" colorat in verde -> aceasta va duce la inceperea descarcarii propriu-zise.

Sper sa va fie de folos!
Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Mai are cineva colectia? O mai poate pune la dispozitie?

Înțelesesem că într-unul din numere era prezentata rebobinarea unui magnetou de Mobra pentru 12v...

Editat de dacos
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări