Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"transformator" 12-220

Vizitator matei

Postări Recomandate

Vizitator matei

Stie cineva caracteristicile unui traf ridicator de tensiune; nu stiu formulele de calcul :roll: si nici nu prea le gasesc; Putere lui depinde de grosimea sarmei, sau si de altceva; cam care este randamentul; cat poti wati poti sa scoti de la o baterie de masina?multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

3

• cav

2

Stie cineva caracteristicile unui traf ridicator de tensiune; nu stiu formulele de calcul :roll: si nici nu prea le gasesc; Putere lui depinde de grosimea sarmei, sau si de altceva; cam care este randamentul; cat poti wati poti sa scoti de la o baterie de masina?multumesc anticipat

trebuie sa-ti construiesti un invertor... o baterie de masina debiteaza curent continuu... si un transformator lucreaza in curent alternativo baterie de 44Ah debiteaza (teoretic) 44A in timp de o ora...vezi ca la sectiunea DIY este o discutie despre un invertor :wink: adica la http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=61 :wink:
Link spre comentariu

nu inteleg matei ce vrei sa faci ?la ce-ti trebuie acest convertor postat livreza semnal dreptunghiular ce vrei sa alimentezi din 12v ??? in functie de ce vrei sa faci cu el folosesti un convertor comandat , sa scoata sinusoida 220 V

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări