Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem anticopiat cd-uri

Kiusro

Postări Recomandate

Pentru a evita copierea CD-urilor se pare ca au aparut niste CD-uri cu chip. Posibil ca cititoarele sa citeasca si chip-ul dar ce ma gandesc este ca si peste protectia asta se poate trece, pentru ca desi chip-up exista fizic, interpretarea informatiei se face soft, deci nu e sigura.Probabil ca nu vei reusi sa faci astfel incat cartea sa nu fie copiata. Nu stiu cat de usor se sparg parolele la PDF-uri. Stiu ca daca protejezi un pdf cu parola, nu il poti edita, dar nu am incercat functia "select text".Altfel, nu prea ai ce-i face. Si daca pui paginile sub forma de imagini, iti extrage textul cu un soft OCR.Cea mai simpla cale de protectie este LEGEA.De aceea a aparut legea dreptului de autor. Daca cineva iti reproduce fara acordul tau ceea ce ai creat si foloseste in scop comercial, poti cere despagubiri. Dai in judecata si gata. In viitor acest sistem va functiona mai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kiusro

9

• MifTy

5

• pyu

3

• one

2

Top autori în acest subiect

da,am auzit si eu de asemenea cd-uri cu cip dar nu am vazut inca si nici nu stiu cum functioneaza dar probabil ca trebuie programate cip-urile si alea sigur nu le programeaza oricine, da, in pdf poti selecta textul,

Link spre comentariu

adobe acrobat professionalai in continuare un document pdf care este codat pentru deschidere , si apoi codat pentru accesul la prelucrarea luiparolele sunt : 12345 pentru deschidere si 67890 pentru prelucrare joaca-te cu el si vezi daca este ceea ce ai nevoie

Link spre comentariu

ok, nu poti sa-l salvezi nu poti sa copiezi selectia, nu are meniu la click dreapta, dar pot sa-l copiez dintr-o parte in alta, ce program ai folosit?poate pot sa-l bag in mai multe programe, nu-i nevoie de cod la deschidere, trebuie sa-l citeasca oricine...sau nu... hmmm... ma mai gandesc cu codul asta de deschidere... Multumesc.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

am scris, adobe acrobat professional , iti poti alege doar un tip de codare la el , are multe optiuni, inclusiv sa iti pui semnatura in pdf

... Tavi, adobe acrobat professional, ziceai??? :d

Posted Image

P.S. nu mi-a mers să-l printez, dar nu mă mir prea tare, kpdf e doar viewer, şi nu unul foarte bogat în opţiuni.... şi da, am trecut pe slackware 11 :P

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări