MysteriousBoy Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Salutare. Cum pot pune pe schema un potentiometru liniar mono? Ca programul imi gaseste doar semireglabile.. dar eu vreau sa folosesc potentiometru :( Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Nu mai stiu sigur , dar am impresia ca eu foloseam conectorul cu trei pini "Single in line" pentru a simula un astfel de potentiometru . Link spre comentariu
MysteriousBoy Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 Uite ca la asta nu m-am gandit. Mi-a fost de mare ajutor. Sa vedem cum o iesi acum. Multumesc! :daDar oare se potriveste si la gauri? ma refer la distanta..Cred ca se potriveste mai bine cu 3 pin terminal block Link spre comentariu
iuli09 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 pune-le pe amandoua pe o schita , printeaz-o 1:1 si vezi pe care dintre ele se potrivesc cel mai bine terminalele potentiometrului . Link spre comentariu
MysteriousBoy Postat Februarie 12, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2014 A mers cu terminalul cu 3 pini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum