Vizitator Dragosh94 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Mi s-a stricat termostatu la un fier de calcat Tefal Supergliss 15. Ce ii mai pot face? Mi-am dat seama ca este termostatul deoarece nu se mai incalzeste dar electricitate primeste.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Mai repede as crede ca rezistenta nu mai e in toate mintile...termostatul in cele mai multe cazuri se defecteaza prin sudarea contactelor si asta are ca efect arderea rezistentei.Daca rezistenta e buna,un termostat nu e mare inginerie de schimbat...mai greu o sa fie sa-l demontezi fara sa lasi urme :rade:Altfel,ce sa zic,eu sunt la al doilea de acest tip,nevasta-mea nici nu mai vrea sa auda de altele,si au fost fiabile.Primul avea reglajul mai complicat,in sensul ca miscarea era rectilinie,si termostatul rotativ,era destul de complicat sistemul de antrenare,pe ala l-am reparat doar de 3 ori si am renuntat la el cand s-a dus talpa,s-a ros materialul ceramic in unele locuri,dar la ultimul m-am orientat la reglaj simplu,cu roata direct pe axul termostatului.Pe asta l-am reparat doar o singura data,in urma unei cazaturi de pe masa de calcat...Una peste alta,din 99 pana acum,am cumparat doar 2 bc,deci isi merita banii,mai ales cand nevasta e multumita. Link spre comentariu
niki4 Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Verifica si siguranta termica este montata pe talpa(in interior) intr-un varnis rezistent la temperatura. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Subscriu, se verifica mai intai siguranta termica aflata in varnis, de multe ori se intrerupe.Rezistenta de incalzire trebuie masurata direct la borne, nu inseriata cu termostatul si siguranta termica. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Vezi ca scrie pe ea 230 de volti si 15 Amperi, asta se intrerupe deobicei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum