Vizitator mishum Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 In linkul de mai jos gasiti un tutorial scris de mine in detaliu cum se realizeaza cablajele pe 2 layere. Pentru 1 layer se face abstractie de sincronizarea intre layere si evident layerul care nu va intereseaza. http://emmd.ro/single-and-double-layer-pcb Feedback-urile sunt apreciate. O zi buna, Mishu. Link spre comentariu
ddd3d Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 on: bravo foarte frumos si deasemenea apreciez si site-ul dvs off topic o coriozitate personala : daca site-ul este inregistrat pe RO de ce articolele sunt scrise in engleza? Link spre comentariu
Vizitator mishum Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Multumesc.Referitor la curiozitatea personala: doresc ca informatia de pe site sa fie publica la toata lumea nu doar romanilor Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Multumesc.Referitor la curiozitatea personala: doresc ca informatia de pe site sa fie publica la toata lumea nu doar romanilor Deci exclusiv cunoscatorilor de engleza. Link spre comentariu
Vizitator mishum Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Avand in vedere ca engleza e cea mai vorbita limba, acest "exclusiv" nu pare atat de restrans.E drept ca am vrut sa mai adaug 2 limbi (romana & germana), insa timpul nu-mi permite deocamdata si am ales engleza ca solutie initiala. Link spre comentariu
godFather89 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Am aruncat o privire dar pare a fi vorba de executare nu de proiectare. Link spre comentariu
Vizitator mishum Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Am aruncat o privire dar pare a fi vorba de executare nu de proiectare.Da, este vorba despre executarea pcb-urilor pe 1/2 straturi dupa un proiect deja existent. Eu vad si executia parte din proiectare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum