modoran Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Nu are treaba update-ul de bios in cazul asta. Ori se restarteaza din cauza ca nu face fata sursa, ori se restarteaza din cauza ca procesorul nu e racit suficient.Nu cred ca se pune nici problema ca procesorul ar fi defect sau incompatibil cu placa de baza. Link spre comentariu
daniele1625 Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Azi schimb sursa si va dau de stire,multumesc mult!! Link spre comentariu
daniele1625 Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Azi schimb sursa si va dau de stire,multumesc mult!! Link spre comentariu
daniele1625 Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 Am pus alta sursa de 450w si face la fel. Cand bag cd-ul de windows,incepe sa incarce os si apoi ramane blocat pe imaginea de windows. Efectiv am incercat totul. Cine are nevoie de un procesor d915 sa imi spuna ca il vand. O zi buna tuturor!! Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Daca nu ceri mult il vreau eu. Link spre comentariu
Den Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Mai incearca si cu alta sursa..>verifica condensatorii de pe placa de baza sa nu fie umflati.Dati jos procesorul si verificati ca toti pinii sa fie la locul lor pe placa de baza.Stergeti cu alcool izopropilic contactele la procesor.Montati inapoi cu pasta de rigoare si verificati temperatura in bios dupa 15 minute in idle. Posibil ca ramii sa fie defecti sau incompatibili,daca aveti mai mult de 1 bucata,incercati doar cu unul montat. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Eu as recomanda sa le stearga cu radiera (valabil si pentru modulele de rami), eu asa procedez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum