Vizitator hellboy1983 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Buna, de curand m au apucat talentele si am vrut de nostalgie sa resuscitez primul meu desktop, are o placa de baza ECS L4VXA2, aveam pe ea un procesor intel pentium 4 1.8 SL67B 256 cache FSB 400 si am vrut sa l schimb cu un intel pentiun 4 2.8 SL6PF 512 cache 533 FSB.Dupa ce l am schimbat intra in windows si dupa 10-30 secunde ingheata sistemul, doar restartul il mai misca, am scos bateria de pe placa de baza , am restartat o, am dat load optimized default, nu mai stiu ce sa i fac, nu vrea si gata Va rog ajutorMultumesc Link spre comentariu
cristi71 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 ati pus pasta pe procesor? eu cred ca nu e pus radiatorul cum trebuie.. Link spre comentariu
Vizitator hellboy1983 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 am pus pasta pe el, ar trebui sa se incalzeasca daca nu ar fi pusa pasta, daca ma uit in bios temperatura lui nu trece de 33-35 grade, nu se restarteaza, nu da BSOD, dupa 10 secunde ingheata windowsul si pace Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum