Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lampa cu LED-uri SMD pentru USB

aygun

Postări Recomandate

Hellllooo tuturor!

Sa zicem ca am revenit .

Mai am de lucru la anumite capitole dar in mare masura I'm back si incerc sa va delectez cu ceva facut la repezeala in momentele de Cod Rosu si Portocaliu pentru viscol.

Am un Power Pack de baterii pentru reincarcarea telefoanelor si altor traznai ce se pot alimenta de la USB de 11.200mAh dotat cu doua iesiri USB . Una de 1A si una de 2A.

Cum la noi presimteam ca vom ramane fara energie electrica am pus toate acumulatoarele la incarcat ( din cauza operatiei am fost scos din circuit si nu am reusit sa pun la punct legaturile cu generatorul facut de @costinum6 - multumin-du-i si pe aceasta cale ) astfel incat am pregatit benzi cu LED-uri SMD , pentru USB-uri si 3 LED-uri de 14W pentru ei 3 acumulatori auto ce totalizeaza vreo 148Ah .

Ma pregatisem si cu invertor insa nua fost nevoie. Tableta era full incarcata , telefonul la fel , net pe telefon ... uto bene.

Problema era iluminatul.

Iata ce a iesit

Posted Image

Posted Image

Posted Image

La ultima bagheta de SMD-uri mi-a tinut fetita lanterna iar lipiturile au fost efectuate cu un letcon cu gaz ;)

Toate LED-urile sunt puse in paralel iar pe +5V de la USB-uri am inseriat rezistente de 27 ohmi .

So , cred ca e un inceput .

Numai de bine si Sanatate va doresc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aygun

3

• Dr.L

1

• marius_3004

1

• Alexutz

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări