Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conector Jack 3.5mm cu comutator izolat.

Vizitator vladmoto

Postări Recomandate

Vizitator vladmoto

Hello,

Am nevoie sa adaptez o intrare auxiliara la un Bose SoundDock generatia I . Pentru a face asta se pune un rezistor intre niste pini ca sa imiti prezenta ipodului in mufa cu 30 de pini specifica apple si se scoate semnalul audio via un conector. Eu prefer jack de 3.5mm din motive evidente.

Problema mare e ca daca rezistorul sta acolo lipit curentul trece mereu prin amplificator lucru care duce la diverse probleme pe termen atat lung cat si scurt.

Am nevoie de un conector jack cu 3 contacti pentru mufa jack dar care la conectare sa inchida un circuit simplu cu rezistorul, in caz contrar circuitul sa fie deschis. In figura C de mai jos e schema a ceva ce ar arata ca ce doresc eu(schema vine de aici http://en.wikipedia.org/wiki/Phone_connector_(audio)).

Posted Image

Intrebarea e: Cum caut ce caut si unde? N-am probleme cu comandatul din afara, din china, arabia saudita sau marte.

Da, stiu, solutia cea mai simpla e sa fac un comutator manual pentru asta. Dar daca exista si solutia asta de ce sa o fac?!

Multumesc! :d

Later Update: am gasit ceva oarecum ok http://www.mouser.com/catalog/specsheets/KC-300949.pdf. Acum urmeaza sa gasesc de cumparat. :d Singura problema e tipul de instalare, adica pe PCB, lucru neagreat de mine. Va tin la curent.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări