Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme statie!

Vizitator costyfytza

Postări Recomandate

Vizitator costyfytza

Am si eu o problema cu o statie Karaoke 2.0 , de la un timp,statia nu mai are aceeasi forta,sunetul parca este scos fortat,inaltele gajaie,iar volumul este dereglat.Volumul cum am dat putin de buton,se aude foarte tare,iar daca il duc mai departe ,nu mai are nici o influenta.Si mai este ceva,cand dau pe cate o boxa,parca are mai multa forta..sau poate doar mi se pare.De la ce poate sa fie?Am verificat pe amplificator si nu pare nimic in neregula.Sa fie de la preamplificator?Ce ar putea fi? :)Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator costyfytza

Cam asa arata statia la exterior ,poate ati mai intalnit probleme la statii asemanatoare.Pot face si poza la amplificator si preamplificator ,daca va ajuta cu ceva. :d

post-60850-139829753827_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator MARYNBOSS

Am si eu o statie akai AM2200 filnali amplificatoruli sunt buni cond filtru sunt buni problema e ca merge dar paraca ceva nu ii da voie la semnal se aude incet

Link spre comentariu
Vizitator costyfytza

Mai mi-a facut o faza asemanatoare mai demult,dar atunci era sarita o rezistenta (cred) ,de pe preamplificator,am facut-o direct,pe spatele placii,si a mers.Acum nu mai se vede nimic sarit,ars.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări