Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

KenWood KA-400 - ramane fara sunet

Vizitator CornelR

Postări Recomandate

Vizitator CornelR

Salut. Am si eu o statie KenWood KA-400 de 300W si atunci cand ajung cu volumul la jumatate se ichide sau ramane fara sunet, as dori din partea voastra un sfat sau o indrumare. Multumasc anticipat. :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• remus68

1

• George

1

• jvl_77

1

Top autori în acest subiect

KA-400 are 2x45W/8 Ohmi, de unde 300W? Nici consumul de la priză nu e de 300W, doar 200 sau 230W după varianta amplifului. Dacă acţionează protecţia, înseamnă că ori supramodulezi ampliful cu semnal exagerat, ori foloseşti boxe neacceptate, de 4 Ohmi. Fii mulţumit că protecţia îşi face treaba şi foloseşte doar boxe de 8 Ohmi.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

I-am vazut la 3 lei bucata pe M. Domnului si m-am speriat. De aceea asteptam niste pareri. Ma gandeam daca merita sa schimb si pe canalul bun cu cei de la Leco cu 35 lei perechea dar sant de 20 amperi si nu-mi dau seama cat ar influenta reglajele.

Link spre comentariu

Tot acolo unde ai gasit acei tranzistori, pe M. Domnului , gasesti si din cei de 6-10 ron bucata(==12-20 ron perechea) , care sunt bunicei pentru folosire fara pretentii mari , scule de casa.Acum ca nu or avea ei conformi parametrii cu cei de catalog....Dar daca alegi unii pentru puteri mai mari si ii folosesti in locul unora deputere mai mica , rezista si se comporta ok.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări