Vizitator CornelR Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Salut. Am si eu o statie KenWood KA-400 de 300W si atunci cand ajung cu volumul la jumatate se ichide sau ramane fara sunet, as dori din partea voastra un sfat sau o indrumare. Multumasc anticipat. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 KA-400 are 2x45W/8 Ohmi, de unde 300W? Nici consumul de la priză nu e de 300W, doar 200 sau 230W după varianta amplifului. Dacă acţionează protecţia, înseamnă că ori supramodulezi ampliful cu semnal exagerat, ori foloseşti boxe neacceptate, de 4 Ohmi. Fii mulţumit că protecţia îşi face treaba şi foloseşte doar boxe de 8 Ohmi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Ce finali pot pune in loc de 2SA1103 si 2SC2578? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 I-am vazut la 3 lei bucata pe M. Domnului si m-am speriat. De aceea asteptam niste pareri. Ma gandeam daca merita sa schimb si pe canalul bun cu cei de la Leco cu 35 lei perechea dar sant de 20 amperi si nu-mi dau seama cat ar influenta reglajele. Link spre comentariu
George Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Tranzistori finali de 100W la 3 lei bucata ........ daca te-ai speriat e bine ....... fugi cat poti de tare de ei. Link spre comentariu
jvl_77 Postat Martie 23, 2015 Partajează Postat Martie 23, 2015 Tot acolo unde ai gasit acei tranzistori, pe M. Domnului , gasesti si din cei de 6-10 ron bucata(==12-20 ron perechea) , care sunt bunicei pentru folosire fara pretentii mari , scule de casa.Acum ca nu or avea ei conformi parametrii cu cei de catalog....Dar daca alegi unii pentru puteri mai mari si ii folosesti in locul unora deputere mai mica , rezista si se comporta ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum