Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Leduri.. difuzor bass auto

Vizitator X3ME2013

Postări Recomandate

Vizitator X3ME2013

Sal... in primul rand ma scuzati daca am facut inca un topic... probabil o mai fi unul cu acelasi subiect ... da o fi salvat cu alta denumire..as dori sa imi pun cateva leduri pe care sa le leg la bass, sa pulseze dupa bass/tweetere...si bine inteles as avea nevoie de umpic de ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ombladon2002

3

• stefan94stefan

1

• leo 17

1

Top autori în acest subiect

Vizitator X3ME2013

da foarte bun tutorialu numai ca nu inteleg ceva pe schema acolo unde arata o mufa jack firele alea le leg de +si- de la difuzor?... si a adoua intrebare avand in vedere ca vreau sa le pun pe masina... cam cate leduri ar fi necesare sa lumineze tare dar sa nu se arda ledurile :jytuiyuas aprecia daca mi-ar spune cineva ce alternative am la tip31... poate am ceva prin casa

Link spre comentariu
Vizitator X3ME2013

Ok am reusit am testat pe un jack si funtioneaza... dar acum am o problema.... unde il leg la casetofonul masinii.... daca il pun pe o boxa imi ia sunetu daca pun pe un jack si il pun la line in la fel.....ma poate ajuta cineva?Aa...ce rost ar mai avea firul galben din schema daca circuitu are deja impamantare?

Link spre comentariu
Vizitator X3ME2013

Pai tu iei semnal de la un difuzor nu iti mai trebuie jack ,doar ca trebuie sa limitezi acel semnal cumva pt ca va fi foarte puternic

asta stiu.... numai ca nu functioneaza deloc cand iau semnal de la dif...nici macar nu se aprind... :|si daca ar fi prea puternic cum limitez semnalul..cat de mare trebuie sa fie rezistenta?eu lam testat cu un jack la laptop.. si cu bateria masinii si functiona...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări