Vizitator X3ME2013 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Sal... in primul rand ma scuzati daca am facut inca un topic... probabil o mai fi unul cu acelasi subiect ... da o fi salvat cu alta denumire..as dori sa imi pun cateva leduri pe care sa le leg la bass, sa pulseze dupa bass/tweetere...si bine inteles as avea nevoie de umpic de ajutor Link spre comentariu
leo 17 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 si ce e asa de greu ?limitezi cu o rezistenta inseriata pe leduri o dioda si un pot ...cauta pe net ..gasesti scheme cu vumetre si folosesti doar parte de intrare semnal ... Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Uite un tutorial Link spre comentariu
Vizitator X3ME2013 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 da foarte bun tutorialu numai ca nu inteleg ceva pe schema acolo unde arata o mufa jack firele alea le leg de +si- de la difuzor?... si a adoua intrebare avand in vedere ca vreau sa le pun pe masina... cam cate leduri ar fi necesare sa lumineze tare dar sa nu se arda ledurile :jytuiyuas aprecia daca mi-ar spune cineva ce alternative am la tip31... poate am ceva prin casa Link spre comentariu
Vizitator X3ME2013 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 am fost la un magazin si miau dat un tip41c zicea ca e mai bun.... mai am pe acasa si bf459 pcr406 bc 178 care din ele e mai bun pentru orga Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Faci ca in imagine,iar semnalul trebuie luat din CDplayer,nu din difuzoare. Link spre comentariu
Vizitator X3ME2013 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Ok am reusit am testat pe un jack si funtioneaza... dar acum am o problema.... unde il leg la casetofonul masinii.... daca il pun pe o boxa imi ia sunetu daca pun pe un jack si il pun la line in la fel.....ma poate ajuta cineva?Aa...ce rost ar mai avea firul galben din schema daca circuitu are deja impamantare? Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Pai tu iei semnal de la un difuzor nu iti mai trebuie jack ,doar ca trebuie sa limitezi acel semnal cumva pt ca va fi foarte puternic Link spre comentariu
Vizitator X3ME2013 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Pai tu iei semnal de la un difuzor nu iti mai trebuie jack ,doar ca trebuie sa limitezi acel semnal cumva pt ca va fi foarte puternicasta stiu.... numai ca nu functioneaza deloc cand iau semnal de la dif...nici macar nu se aprind... :|si daca ar fi prea puternic cum limitez semnalul..cat de mare trebuie sa fie rezistenta?eu lam testat cu un jack la laptop.. si cu bateria masinii si functiona... Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Pai CD playerul are iesire semnal pentru amplificator? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum