Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Spray Dust

Vizitator niko77

Postări Recomandate

Vizitator niko77

Sal .A folosit cineva spray-uri de curatare pt lentile optice(unitati laser),si daca da cat de practic este (daca dupa o suflare cu el unitatea si-a revenit asta in cazul in care a avut impuritati pe prisma sau sub lentila.Am vazut mai multe oferte pe net dar unele am inteles ca fac zapada la iesire.Ce am gasit:B-55 -de la VitacomAir duster data flashDust off 67

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian Luben

2

• danb1974

1

Top autori în acest subiect

Spray-urile cu aer comprimat (sau inlocuitor) cind sint pline sau tinute inclinat scuipa lichid care inca nu a apucat sa se evapore; poate lasa urme albe daca cind ajunge la "tinta" e inca lichidAltfel n-are nimic, numai sa sufli de la distanta sa nu mute lentilaEu sint bruta, curat lentilele de unitati optice cu vata si zeama de curatat discuri, cu atentie la sters sa nu ramina pete (si cu simt sa nu scot lentila afara :) )

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

cel mai sigur si ieftin e sa folosesti alcool izopropilic, e incolor si nu lasa urme, pui pe un betisor putina vata, dai pe lentila si ai rezolvat problema. Daca inca nu merge atunci e din alta parte, poate s-a decalat capatul de citire

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări