Stelian Leonard Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 (editat) Acum 40 minute, fratello a spus: Folosesc suportul (facut de mine) din 2014 ! Am schimbat O DATA burghiul (folosesc 1mm, carbura) pentru ca l-am rupt din greseala. Si am dat milioane (?!) de gauri. Deci da, Proxxon este foarte bun ! Cum sta cu zgomotul? Nu neaparat la turatia maxima, prin zona 5.000-12.000 rot/min. Stau la bloc si aspectul asta ...este important! Eu intentionez sa fac un mic CNC si sa utilizez un Micromot 50; zic eu ca imi va satisface cerintele. De unde ai recuperat barele + suporti ? Sincer, imi place solutia simpla, zdravana si la indemana de prindere; sunt fel si fel de solutii printate 3D pe net. Printarea 3D nu-i chiar ieftina. Editat Iulie 20, 2018 de Stelian Leonard Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 https://www.thingiverse.com/thing:2814275 piesele se pot tipari usor ,ai pe cineva la tine in oras(donpedro) care te poate ajuta. Link spre comentariu
Stelian Leonard Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 (editat) Se tiparesc le usor... insa eu am spus ca nu-i chiar ieftin. donpedro e din Galati ... vecin. Pentru tiparit l-am depistat recent, concitadin, reprapmania. M-am bucurat; nu mai platesc transport! Editat Iulie 20, 2018 de Stelian Leonard Link spre comentariu
Stelian Leonard Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Acum 16 ore, Stelian Leonard a spus: Se tiparesc le usor... insa eu am spus ca nu-i chiar ieftin. donpedro e din Galati ... vecin. Pentru tiparit l-am depistat recent, concitadin, reprapmania. M-am bucurat; nu mai platesc transport! Rectific: donpetru, admin pe forum tehnium, daca vorbim de aceeasi persoana. Link spre comentariu
Stelian Leonard Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Am cumparat o mini mandrina Proxxon; merge uns. Nu vibreaza. A trebuit insa sa scurtez piulita si filetul din corp cu cca, 7mm. Nu deranjeaza cu nimic. Editat August 1, 2018 de Stelian Leonard Link spre comentariu
autom Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Inainte sa va apucati sa mesteriti ceva, stati la panda si prin targ. M-ati provocat cu ce am vazut aici si nu am clipit cand am gasit acest suport la 99 roni ( atat mai aveam la mine) in targ. E greu de iti rupe mana. poza 2 https://forum.softpedia.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2122056 https://forum.softpedia.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=2122058 Link spre comentariu
Stelian Leonard Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 (editat) Bun gasit , dupa pavele, merge la bormasini mari ? Cate kg are ? Editat August 26, 2018 de Stelian Leonard Link spre comentariu
autom Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Clar este rezistenta. Nu am cantarit-o in mod special dar promit ca o voi face. Aproape sigur merge la masini de gaurit mari. E faina ca este precisa si nu se indoaie teava principala. Link spre comentariu
autom Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 8 kg si 300 grame Link spre comentariu
Stelian Leonard Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Ai facut o buna investitie! Link spre comentariu
autom Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Nu e pentru cine se doreste ( sau cine o doreste) ci pentru cine se nimereste. Eu chiar nu aveam nevoie deosebita de suportul asta. Am un suport de bormasina facut de electroarges ( cumparat cand eram in liceu deci acum 20 de ani) si am masina de gaurit cu colana , romaneasca. MG 13 ( daca nu ma insel) . Chiar nu ma aveam nevoie de suportul asta dar citind pe aici ce proaste sunt astea actuale de la Lidl sau similar ( chiar nu am sudiat atent ce este pe piata acum) am sarit direct pe suportul asta fara sa comentez, am dat toti banii pe care ii aveam la mine ( de aceea a fost si 99 de roi, omul cerand 100) . Cert este ca , cu cat il studiez mai atent, cu atat prind mai mare drag de el si il voi pune la loc de cinste in atelier ( dupa ce il voi reconditiona -desi este mult spus reconditionat). Va sfatuiesc sa cautati prin targuri de fieratanii chestii de astea old. Sunt extrem de trainice. Link spre comentariu
Stelian Leonard Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 (editat) Fa-i lucru manual, cu WD20, un ciuruc, bun, ...f.bun ! Editat August 27, 2018 de Stelian Leonard Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum