wally_gatter Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 eu as fi pus cele doua amortizoare unul langa altul , nu fata in fata , si ceva mai distantate. in rrest e ok. doar joc sa nu aiba Link spre comentariu
zaitzus Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 (editat) Joc nu are,cel putin la aparent,sa o vad la lucru . In prima faza ar trebui sa caut un arc ceva mai lung si ceva mai tare. O alta varianta ar fi sa mut arcul de pe ghidaj, sa mai sudez o teava ceva mai inalta sa sa le suspend cu un arc de teava respectiva. Atfelvoi beneficia de intreaga cursa a ghidajului. Din pacate azi am observat ca fierul care sta in capul amortizoarelor este usor deplasat de linia mediana a mesei...oboseala si neatentia... am dat o gaura cativa milimetri mai in stanga :( Problema este doar estetica eu avand nevoie de perpendicularitate cand dau gaura,piesa o pot muta singur.. dar nu-mi place.. Urmeaza un suport pentru flex pentru a putea taia drept fara durei de cap..ceva idei as avea..dar accept orice sugestie. Imi place ideea de a-mi face singur sculele, sper sa si iasa ceva functional. Editat Iulie 7, 2014 de zaitzus Link spre comentariu
Vizitator rindopale Postat Iulie 7, 2014 Partajează Postat Iulie 7, 2014 Buna seara Cineva, mai devreme, intreba de variator de turatie cu mentinere cuplu pentru motoare de AC Luati aminte la atasament Scuze, dar nu mai am rabdare a caut postarea. Poate miine... Link spre comentariu
Vizitator rindopale Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Revin la postarea de aseara, ca a fost prea mare Si inca... Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Da, a mai fost postata. De unde tahogenerator ?.... Link spre comentariu
almarghi Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 asta merge perfect la motoare de masina de spalat cu tahogenerator incorporat Link spre comentariu
asterix196803 Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 (editat) Acest montaj ar merge la acest tahogenerator ??(antrenat de curea pe fulie prinsa de ax) Editat Iulie 8, 2014 de asterix196803 Link spre comentariu
Vizitator rindopale Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Tahogenerator? Un ventilator de calculator, un motoras de actionare sertar CD-DVD, de la o jucarie... stator bobinat si rotor din magnete antrenat prin curea ca nu intereseaza precizie 0,01% la aplicatia asta Am postat doar fiindca am gasit si poza cablajului Intr-adevar, circuitul e proiectat pentru masini de spalat, dar examinind foaia de catalog se vede ca e destept si poate avea multe alte aplicatii Eu recomand (mai comod si mai rapid) regulatorul de flex BOSCH GWS 14-125 CIE care se poate procura de la service unelte-scule autorizat contra cca 40Lei. Scula e din categoria PROFESIONAL si poate fi adaptat f.usor (pt. o bere, meseriasul va poate da si schema electrica a flexului) Dupa aia va fi foarte mult timp pentru a experimenta sofisticarii... Link spre comentariu
almarghi Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 tda1085 se gaseste geu sau deloc Link spre comentariu
Vizitator rindopale Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Asa e...nu se gaseste deloc fiindcanu se mai fabrica... am aflat si eu ulterior pe urma... Link spre comentariu
almarghi Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 mai gasesti pe ebay sau la reichelt Link spre comentariu
ss1958 Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 (editat) Pentru cei care vor sa construiasca regulatorul cu tahogenerator pus de mine pe alt topic si repus aici de rindopale, puteti gasi in link-ul de mai jos un fisier RAR cu tot ce va trebuie, inclusiv PCB-ul in EAGLE.TDA1088 gasiti la CONEX-32lei, AD Electrocom-15lei sau MIVAROM - 5lei Asa cum a spus si rindopale , se poate folosi cu rezultate f. bune un motoras de jucarie, sau un alt motoras cu magneti permanenti, problema cea mai mare fiind adaptarea mecanica la motorul existent Eu am construit acest regulator acum vreo 2 ani pentru un motor de masina de spalat care avea tahogenerator pe el si functioneaza si azi f. bine la un prieten , care foloseste motorul la un fierastrau cu banda facut de el. http://www.elforum.info/topic/91917-regulator-de-turatie-constanta-la-sarcina-variabila/ Am sa pun totusi si aici fisierul Regulator.zip Editat Iulie 16, 2014 de ss1958 1 Link spre comentariu
ss1958 Postat Iulie 16, 2014 Partajează Postat Iulie 16, 2014 (editat) Am sa pun totusi si fisierele PDF pentru cei care nu folosesc EAGLE. Pentru metoda laser toner . Silk screen.pdf PCB.pdf Editat Iulie 16, 2014 de ss1958 Link spre comentariu
Stelian Leonard Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Intentionez sa construiesc un asemenea suport pentru Mini-freza Panzer https://www.dedeman.ro/ro/mini-freza-panzer-pt87342-130-w/p/1032073 , o clona Dremel, pretul este bun, deocadata nu am ce sa reprosez. Are 330g greutate, 8.000-30.000 rotatii/minut Vad ca ati utilizat numai 2 piloni. Exista vreo problema de stabilitate, vibratii? Link spre comentariu
ss1958 Postat Aprilie 15, 2018 Partajează Postat Aprilie 15, 2018 In pagina 6 a topicului gasesti un filmulet cu un suport facut de mine pt. o astfel de minifreza. E simplu de facut, ieftin si f.f.precis.Il folosesc de ceva timp cu burghie de carbura si nu am rupt niciunul datorita suportulul ci doar din neatentie. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum