Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DVR NECUNOSCUT

mbtcmc

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mbtcmc

4

• marius_3004

1

• radioDJ

1

• utopic_paradox

1

Ia internetul la periat :da Eu am cumparat unul cu 4 canale parolat,am cautat doua saptamani dupa modalitatea de deparolare de mi-au iesit peri albi,zeci de parole,descarcari de condensatoare ,zeci de chestii gasite si incercate.Nimic.Apoi am renuntat si intr-o zi am gasit intamplator instructiunile unuia cu 8 canale unde scria ca trebuie sa apesi pe tasta sus de zece ori ca sa resetezi scula,n-avea nici o legatura de nume sau firma cu ce aveam eu dar a mers.

Link spre comentariu

Dvr-ul nu are nici o eticheta pe care sa scrie tipul lui.Am desfacut si placa din el in speranta ca ar scrie ceva pe spatele ei dar nimic.Dupa un timp am cautat imagini pe google care sa semene cu el sa stiu ce caut si am renuntat.Am scos bateria ,am descarcat condensatori l-am lasat o zi si l-am alimentat iarasi dar nimic.

Link spre comentariu

Daca nu reusesti asa, cea mai buna metoda e procedezi cum zicea si marius_3004, sa incerci diverse metode de resetare de la alte DVR-uri. In general chinezii folosesc aceleasi placi/soft-uri la mai multe aparate.

Link spre comentariu

Revin dupa ce am mai facut cate ceva la dvr.Am facut scurt unde scria Reset si nu s-a intamplat nimic ,apoi am gasit un conector cu 4 pini pe care scria key2 si am facut un scurtcircuit intre pini si dvr-ul nu mai face nimic.Momentan l-am tras pe dreapta dar cu prima ocazie cum am ceva timp dau iarasi placa jos sa vad ce e acolo.

Link spre comentariu
Vizitator CCTVconsult

Ai grija cu toate procedeele astea. Nu toate DVR-urile au resetare de soft prin hardware. Multe necesita un user si o parola generate de catre un algoritm al producatorului. Cu acestea poti sa intorci produsul la setarile de fabrica. Este cazul produselor Envio de exemplu.Altfel, poti sa incerci sa tii cuplati jumperii de reset mai mult timp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări