ARICIU2009 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Am gasit un igbt IRGS30B60KPBF http://www.tme.eu/ro/details/irgs30b60k ... ectifier/# cu care as vrea sa inlocuiesc pe SGB15N60HS. Acest igbt este mai ieftin dar intrebarea mea este... rezista la 80 khz la cit functioneaza invertorul Awelco? Intreb deorece nu vad nici o specificatie privind raportul Ic vs SWitching Frequency.ms. Link spre comentariu
iop95 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 La curenti si tensiuni e ok; problema e la timpii de comutatie si capacitatile de intrare / iesire, sunt sensibil mai mari fata de cel original. Driverele ar trebui sa fie capabile sa furnizeze energia necesara la comutatie si e greu de spus daca-s capabile; depinde cum si cu ce sunt facute si ce sursa/surse de alimentare au (trebuie sa fie capabile de curenti mai mari). Nu recomand inlocuirea cu acest model. Poate ca experiment inlocuirea tuturor tranz. din punte, protectiile la minim, incarcat treptat si vazut cum se comporta (forme de unda si temperatura). Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Februarie 8, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2014 IRGB20B60PD1PBF acesta ar fi ok ? Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 de ce nu citesti tu cu atentie datasheet-ul la cel original si apoi faci comparatie cu ce vrei sa pui in loc?te uiti la timpi,capacitati.... si iti rezolvi singur problema. Link spre comentariu
ARICIU2009 Postat Februarie 9, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2014 ideea este daca i-a folosit cineva si nu s-au dus.La frecventa de lucru vs curent nu-mi da seama. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum