ctepeo Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Camere vechi de televiziune - pe unde pot să zăresc aşa ceva în Ro.? Sunt interesat în special de camerele pe lămpi.Singurul loc unde am văzut aşa ceva a fost Muz. Then. "Ştefan Procopiu" din Iaşi unde aveau o cameră de televizune sovietică din 1960.Dacă stau mai bine pe gânduri, aş vrea să zăresc şi ceva videomagnetofoane (magnetoscoape :smt003 ) Link spre comentariu
amper Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Am eu o camera video AN fabricatie Philips , cu tub videocaptor si restul tranzistoare. Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Păi ia fă-i poză. Link spre comentariu
amper Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 O sa fac curand. Cred ca o scot si la vanzare/schimb. Link spre comentariu
yo3gje Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 uite aici o camera pe tuburi super simplaeu am construit una cu tranzistoare si CI ( alb negru )Daca vrei si schema cu tranzistoare , sa-mi spui73.s de 3gje gelu Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Singura data cand am vazut camere vechi alb/negru, a fost la spitalul judetean, prin anii 90, venisera la reparat. Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 30, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Sunt curios ce marcă/model e cea de la muzeul din Iaşi? Link spre comentariu
nichishoru Postat Mai 15, 2012 Partajează Postat Mai 15, 2012 Păi ia fă-i poză.Pentru Stefan: o camera cu tuburi vazuta in sopronul unui colectionar francez (Dl. Blazianu) vizitat de mine anul trecut.Si inca una cu alta camera electromecanica (cu disc rotativ) aflta in probe. Link spre comentariu
ctepeo Postat Mai 15, 2012 Autor Partajează Postat Mai 15, 2012 Mulţumesc pt. poze Din păcate muzeul din Iaşi a intrat în renovare :cry: Şi deabea de la 1 iunie cică se reapucă de lucru. Deci vor dura cel puţin 2 ani lucrările. Sper că măcar până la următorul cutremur Palatul Culturii va fi consolidat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum