Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Daca cipul are banda neagra din fabrica nu e nevoie sa acoperi cu altceva. Atat timp cat cipul e izolat, tablitele de cupru le poti folosi asa daca sunt mai mari, chiar este recomandat, pt motivele pe care le-am explicat mai sus. Link spre comentariu
Den Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Da scuze,ai dreptate ,nu este DV9000.Este HP DV7,6152er,17".Eh,e seria 7,nu 9..tot nu ai scapat.Reflow / reball /adio laptop.Cam asta e ordinea.Pune win xp.Drivere pentru el se gasesc,pt video ai direct la nvidia.E mai putin stresat,rezista mai mult. Link spre comentariu
porscheg Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Ihi "adio laptop"DV9000 platforma INTEL, gforce8600, chipset video G86-770-A2 date code 2011 nou, functioneaza bine mersi de aprox 1an si 8 luni fara cea mai mica greata.Acer 9920G platforma INTEL gforce8400, chipset video g84-600-A2 date code 2010 recuperat, are uptime acum la data mesajului 240zile. Ultimul restart prin noiembrie.Depinde cum sunt "reparate". DV5-6-7 sunt mai prost concepute si executate. Depinde si la ele cum sunt reparate. Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Exista destule programe, prin care poti reduce voltajul si frecventa cpu si gpu.Testat , functioneaza 100% .Iti scade din performanta, dar iti scad si gradele celsius si creste durata de viata. Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Din cite stiu,ce este stricat pina la acest nivel nu se mai repara(ma refer la faptul ca daca e pe duca placa video si face sintomele care le face, chiar daca eu ii pun acum placute de cupru pe chip-ul video,de rezolvat problema fara reball-ing nu se poate). Cred ca aceste placute ar fi bine sa le montam c-am la prima curatare de praf la ventilator( asta nu inseamna sa il cureti dupa 4-5 ani de la cumparare..) Daca le montam la acest laptop nu stiu daca se prajea placa video....poate mai tinea un timp..Si sa inteleg ca daca respectivul a montat Win 8 se duce si mai repede? Crezi ca cu win XP tine mai mult>? Mai ales acum ca Microsoft nu mai acorda suport ptr XP.Omul tot mai spera sa joace jocuri pe el.....(dar doar daca o sa vrea sa cumpere o placa video externa ptr laptop....) Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 13, 2014 Partajează Postat Februarie 13, 2014 Din cite stiu,ce este stricat pina la acest nivel nu se mai repara(ma refer la faptul ca daca e pe duca placa video si face sintomele care le face, chiar daca eu ii pun acum placute de cupru pe chip-ul video,de rezolvat problema fara reball-ing nu se poate). Cred ca aceste placute ar fi bine sa le montam c-am la prima curatare de praf la ventilator( asta nu inseamna sa il cureti dupa 4-5 ani de la cumparare..) Daca le montam la acest laptop nu stiu daca se prajea placa video....poate mai tinea un timp..Si sa inteleg ca daca respectivul a montat Win 8 se duce si mai repede? Crezi ca cu win XP tine mai mult>? Mai ales acum ca Microsoft nu mai acorda suport ptr XP.Omul tot mai spera sa joace jocuri pe el.....(dar doar daca o sa vrea sa cumpere o placa video externa ptr laptop....)Asta cu win xp e degeaba, daca respectivul se joaca. XP nu foloseste accelerare grafica la interfata, de asta "tine mai mult", in conditiile in care cipul grafic e deja prastie. Cum deschizi un joc, sau te uiti pe youtube, etc, situatia va fi aceeasi.Du-l la service sa-i faca reballing sau inlocuire de cip, pe urma pune-i placute de cupru (daca nu pun ei), si va merge bine inca un an-doi sau chiar mai mult daca este pastrat curat. Nu mai e ca la geforce 8400/8600 care cadeau intr-o veselie si dupa mama reballingului, pentru ca erau defecte de fabrica cipurile. Daca cipul e ok, si doar s-a zapacit de la supraincalzire, va merge foarte bine dupa reball.Am si eu in plan un DV9000 cu 8600, am facut rost de tot laptopul minus carcasa pe degeaba, si mai am 2 carcase... Voi comanda cip nou, il pun frumos, si om vedea cat tine. Parerea mea? Va fi uzat moral de mult pana atunci. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Omul tot mai spera sa joace jocuri pe el.....(dar doar daca o sa vrea sa cumpere o placa video externa ptr laptop....)Na că trăii s-o aud şi pe asta Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Pai de ce crezi ca nu mai poate juca jocuri pe laptop daca instaleaza o placa video externa? Nu are nici o legatura placa dedicat din fabricahttp://www.ebay.com/itm/PE4L-V2- ... 27d3a074d8 cu cea externa. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Omul tot mai spera sa joace jocuri pe el.....(dar doar daca o sa vrea sa cumpere o placa video externa ptr laptop....)Na că trăii s-o aud şi pe asta Chiar exista. Sunt adaptoare care se conecteaza pe slotul de ExpressCard (care la laptopurile noi nu mai este PCMCIA ci PCI-E) si se poate folosi o placa video de desktop. Evident ca necesita o sursa in plus si este incomod, dar.... se poate. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Pai mai bine schimbi lepterul iar pe cel vechi i-l vinzi. Ca oricum nu mai e laptop (placa separata, monitor separat), mai pune-i un mouse si o tastatura si e desktop toata ziua.... Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 http://www.amazon.com/PE4H-EC2C-Passive ... B008I71HXQ http://www.ebay.ie/itm/PE4H-PM3N-060B-P ... 4acd59ad0c Sau ceva mai profesional ,dar care inca nu a aparut la vinzare(nu stiu de ce ...): Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Sa inca un link:PE4H-EC060A v2.4 (PCIe passive adapter with EC060A Express Card adapter) Eu zic ca merita mai ales la persoanele acre nu vrea sa bage bani intr-un laptop sau desktop dedicat pentru jocuri.(sa faci un desktop de la A-Z treci lejer de 800-1000 E.; nu mai vorbim de un laptop dedicat jocurilor care nici nu te poti apropia de ele de scumpe ce sunt).Merita iti spun.... Link spre comentariu
Vizitator maryo26 Postat Februarie 15, 2014 Partajează Postat Februarie 15, 2014 http://www.bplustech.com/adapter/PE4H%20V3.2.html Asta nu stiu cit costa dar cam 190 de Dolari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum