iosate Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Salut. Stie cineva de unde pot cumpara transformator de sursa TV in comutatie cu iesire pe 107V ? Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 TV , brand , model , cod traf ... ? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Dupa cum pune problema cred ca are nevoie de o sursa din aia cu multe tensiuni, gen Super001 sau cum s-o numi: http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... lor-p-3331 Link spre comentariu
leoncris Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Eu am inteles ca vrea doar trofo chopper . Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Eu cred ca nu stie bine ce vrea. Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Da, dar faptul ca nu a prezentat mai multe date ma face sa cred ca nu e depanator, poate nici nu e trafo chopper defect in cazul lui. Link spre comentariu
iosate Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Sunteti simpatici. Era vorba doar de transformatorul din sursa cu iesiri 107V, 12V, si 6V din sasiu TV Beko E1 (TR601), pentru care nu am codul piesei respective (s-a pierdut pe undeva). Daca stie careva vreun echivalent ceva . Va multumesc Link spre comentariu
iosate Postat Februarie 10, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2014 Cred ca ar functiona si cu surse de care spune Modoran. Cat de greu se face adaptarea la TV cu surse externe? Link spre comentariu
cristronic Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Sunteti simpatici. Era vorba doar de transformatorul din sursa cu iesiri 107V, 12V, si 6V din sasiu TV Beko E1 (TR601), pentru care nu am codul piesei respective (s-a pierdut pe undeva). Daca stie careva vreun echivalent ceva . Va multumescTrebuie sa specifici si ce diagonala are tubul cinescop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum