Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor temperatura

Vizitator realmode

Postări Recomandate

Vizitator realmode

Salutari si bine v-am gasit.Incerc sa ajut un bun prieten care se fereste de internet. Are nevoie de sfaturile si parerile voastr.Ce se doreste:- un senzor de temperatura care la o temperatura prestabilita (sa zicem 50 grade) sa dea o comanda, un contact electric. Se foloseste la un boiler, cand apa de pe tur scade sub 50 grade sa emita un contact electric care legat la un GONG sa trimita "alarma". Atit. Nu am nici cea mai mica idee cum sa caut pe net si nici ce sa caut. Va rog sa ne ajutati.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator claub79

Cam aia face, are un contact basculant NO-COM-NC, si comuta in jurul temperaturii setate din butonul rotativ. Precizia depinde de marca si de influenta factorilor externi (curenti de aer, etc.), dar in principiu functioneaza.O varianta mai precisa ar fi in termostat de imersie, numai ca aici trebuie intervenit asupra instalatiei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări