Vizitator LastSpartan Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 salut frecventmetrul este folosit pentru a determina frecventa unui emitator ,intrebarea mea este el poate sa arate si frecventa pe care lucreaza un receptor ? se prinde tot intre masa si antena in cazul receptoarelor ? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Nu. Se masoara frecventa oscilatorului din receptor (unde anume se conecteaza depinde de la caz la caz). Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Intre antena si masa....''vin'' ,din eter,o gramada de frecvente....Receptorul(si antena) o ''alege'' pe cea pe care este acordat sa functioneze!! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Cu un stand de reparatii radio pot gasi destul de usor pe ce frecventa lucreaza receptorul.Cu ceva ca si in atas. Link spre comentariu
Vizitator LastSpartan Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 catre BUGHIU , vreau sa construiesc un receptor pentru un emitator pe 27 mi am lamurit problemele in legatura cu emitatorul ,dar acum vine receptorul, care in cazul me nu e cv foarte deosebit un circuit bobina condensator ,urmat de un tranzistor cu rol de radio frecventa apoi un amplificator si la un filtru bobina condensator dioda si releu ,,, de asemenea mi as dori sa tinem legatura prin ceva skype ,email sau facebook, sunt un incepator ,18 ani si plin de vise cu radio constructii. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Fiti mai ....explicit? Din ceea ce ati postat...nu prea pricep ce ati dori sa faceti!! Sa inteleg ca doriti sa costruiti un receptor pe frecventa de 27Mhz?!?!Sau....?!?! Link spre comentariu
Mircel Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 acum vine receptorulUite aici: https://www.google.ro/search?q=receptor ... 80&bih=800Sau acesta: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum