0000 Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Am o intrebare simpla...am un generator eolian la 12V, cu o putere maxima de 180W si 15A..vreau (daca este posibil) sa folosesc un convertizor 200W ca sa poata sa incalzeasca o rezistenta de 100W..ESTE POSIBIL ACEST LUCRU?..SI DACA DA POATE MA AJUTATI CU SCHEMA PENTRU CONVERTIZORUL MENTIONAT..MULTUMESC ANTICIPAT Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 solutia cea mai economica dpdv energetic e sa folosesti o rezistenta alimentata direct la 12 V ... orice convertor/invertor consuma din puterea utila ! ... care oricum e limitata si la cheremul lui EOL ! Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 cel mai simplu e sa folosesti un UPS, gasesti o schema daca te straduiesti, dar iti pot spune in mod cert ca nu renteaza, uite cum arata un UPS din care cred ca am scos jumatate din piese Link spre comentariu
0000 Postat Octombrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2006 mi-ai fi de mare ajutor daca mi-ai spune care sunt rezistentele alea de 12V si cam de unde as putea sa fac rost de asa ceva..iti multumesc ca mi-ai raspuns la intrebare Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 e simplu iei o rezistenta de 220V si o tai in 16 bucati pe care le legi toate in paralel Link spre comentariu
one Postat Octombrie 17, 2006 Partajează Postat Octombrie 17, 2006 Sau cauti o aeroterma auto.Oricum cu 180W nu cred ca te poti incalzi prea tare. Ti-ar trebui un fel de patura electrica si care sa fie si reflectorizanta pe o parte. :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum