Vizitator zclaudiuz Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Salut. De curand am cumparat un notebook samsung n130. Toate bune si frumoase doar ca in momentul in care utilizez youtube si anumite jocuri de pe facebook incepe sa frameze si sa se auda sacadat... Am formatat hdd`ul, am instalat un windows cu licenta si nu am instalat decat driverele lui fara niciun alt fel de program. Problema ramane... Sa fie configuratia de vina ? pe youtube isi revine dupa un timp dar dupa jocurile de pe facebook browserul incepe sa mearga foarte prost. orice alt program merge ok.Utilizez chrome. am incercat cu explorer dar aceleasi probleme...Configuratia:procesor intel atom 1,6 ghz ram 1 gbhdd 150 gbPoate are cineva vreo idee :)Multumesc Link spre comentariu
Vizitator ds_aim Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Sigur este de la placa video , ai placa video prea mica ca memorie. Ce model placa video ai?Sau este sistemul de operare prea performant pentru placa video, instaleaza windows xp si o sa vezi ca nu o sa mai frameze jocurile pe facebook. Link spre comentariu
Vizitator zclaudiuz Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Are deja xp... cat despre placa video, este una integrata. Intel GMA 950. incerc acum sa instalez cateva jocuri sa vad cum se comporta. multumesc pentru idee. revin dupa ce testez.salut Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Placa video este problema.Laptopul l-ati cumparat nou sau sh? poate trebuie curatat si schimbata pasta termoconductoare ( in cazul sh) .Cea mai buna solutie, este sa mai adaugati niste memorie ram, netbook-urile suporta in general 2gb ram cel putin, gasiti pe net specificatii despre.Cum placa video este integrata , si memorie mica, isi face share din ram. Joculetele de pe Facebook folosesc Java si Flash, care streseaza mult mai mult placa video, decat un joc normal instalat pe laptop.Banuiesc ca, in timpul joculetelor de pe Facebook, se si incinge destul de mult. Un coolerpad rezolva si aceasta problema. Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 sursa Wikipedia:"The Samsung N130 uses a 1.6 GHz Intel Atom N270 processor. The N130 has 1 GB of DDR2 SDRAM memory as standard. Internally, the N130 has one slot for memory accepting memory modules up to 2 GB." Link spre comentariu
Vizitator zclaudiuz Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 ms pentru sfat. este sh asta era si ideea mea initiala, sa mai cumpar ram. speram sa fie ceva din soft Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 in regula, eu iti recomand o desprafuire si inlocuirea pastei termoconductoare ( recomand arctic mx2, mx4 ) , si un upgrade de ram. Si apoi nu vei mai avea probleme de nici un fel. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 eu cred ca trebuie sa tineti seama ca aveti un procesor destul de micut .. si daca instalati "n" aplicatii plus un ativirus "gurmand" nu o sa faceti nimic nici daca dublati memoria ram...trebuie sa va limitati la strictul necesar ...daca il folositi pentru net ...aplicatiile trebuie sa ruleze pe rand ...nu toate o data ...de ex. daca aveti deschis yahoo mess skype si internet explorer deja procesorul va fi la maxim...ca sa va convingeti instalati un mic programel care sa va monitorizeze activitatea cpu si memoriei...sau deschideti "task manager"(ctrl-alt+delete) si verificati cat la suta e folosita memoria si procesorul in momentul in care ziceti ca sacaseaza sunetul... bineinteles ca placa video foloseste la greu memoria ram la jocurile si filmuletele flash de pe internet!dar si procesorul e folosit la max.! Link spre comentariu
Vizitator zclaudiuz Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 update: am instalat opera si imi merg toate perfect problema e ca la candy crush'ul sotiei imi da popup'ul : Information from this secure page will be submitted to a page that is not secure on...dau accept dar se blocheaza la 77%. instalai dupa safari... asta se blocheaza pur si simplu cand intru in vreun joc. sunt constient ca este o configuratie destul de limitata dar parca nici chiar asa :)alte idei ? Link spre comentariu
regelesurubelnita Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 opera sau chrome, versiune mai veche, mai "light".Cred ca puteti incerca si internet explorer, care este predefinit in xp. Link spre comentariu
Vizitator zclaudiuz Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 in sfarsit am rezolvat! versiunile vechi nu m'au ajutat in niciun fel asa ca am instalat ultima versiune de opera. nici el nu se mai incalzeste excesiv iar youtube si faimoasele jocuri de pe facebook functioneaza perfect.in orice caz, va multumesc pentru idei si disponibilitateSalut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum