stefanstudio Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 salut .de ceva timp am o problema si nume imi sta procesorul la 65 % si este un i3 .problema este ca nu stiu dece sta asa pentru ca nu fac absolut nimic nu am nimic deschis .am reinstalat win 7 ultimate si face lafel acum nu am instalat cine stie c e programe pe el acum am numai vlc ,google crome ,demotools,si un program de ars cd uri doresc sa stiu cum pot vedea ce procese am deschise si cum le pot inchide pentru ca nu imi da voie nici sa ard un dvd .....imi spune ca calculatorul este ocupat cu alt ceva si nu il poate arde la viteza specificata desi am dat la cea mai mica viteza .innainte cpu imi statea la 1% chiar 0 % cand nu faceam nimic si nu era nimic deschis ..undeva e o problema si nu stiu cum scap de ea Link spre comentariu
marius_3004 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Clik dreapta pe bara de jos si Task manager. Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 imi spune ca e dezactivata functia task manager ,am incercat dejea Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 scanati mediile de stocare(partitiile hdd) cu un ativirus(updatat la zi) ...sigur aveti fisiere virusate in sistem!nu e normal ca task manager sa fie dezactivat.... Link spre comentariu
marius_3004 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 1,,.apăsați butonul ”Start” apoi în fereastra ”Run” scrieți ”Gpedit.msc” după care apăsați tasta ”Enter”. Se va deschide o fereastră care poartă denumirea de ”Local Group Policy Edit”. Alegeți din tab-ul ”User Configurations”, folderul ”Administrative Templates”, dând un click pe acesta. Va apare o altă fereastră în partea dreaptă, dați un dublu click pe folderul ”System”, iar apoi un dublu click pe folderul ”Ctrl+Alt+Delete Options”. Mai departe dați un dublu click pe tab-ul ”Remove Task Manager” și setați ”Disable” sau ”Not Configured”. După aceasta închideți fereastra. apăsați butonul ”Start”, apoi în fereastra ”Run” scrieți "gpupdate /force" și apăsați tasta ”Enter”.Acum Windows Task Manager este activ și îl puteți folosi pentru închiderea programelor sau aplicațiilor care se blochează. Succes ! ''E de pe un site,cum se activeaza task manager. Link spre comentariu
riderinblack Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Cauta process explorer..... Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 1,,.apăsați butonul ”Start” apoi în fereastra ”Run” scrieți ”Gpedit.msc” după care apăsați tasta ”Enter”. Se va deschide o fereastră care poartă denumirea de ”Local Group Policy Edit”. Alegeți din tab-ul ”User Configurations”, folderul ”Administrative Templates”, dând un click pe acesta. Va apare o altă fereastră în partea dreaptă, dați un dublu click pe folderul ”System”, iar apoi un dublu click pe folderul ”Ctrl+Alt+Delete Options”. Mai departe dați un dublu click pe tab-ul ”Remove Task Manager” și setați ”Disable” sau ”Not Configured”. După aceasta închideți fereastra. apăsați butonul ”Start”, apoi în fereastra ”Run” scrieți "gpupdate /force" și apăsați tasta ”Enter”.acest lucru il poate face numai dupa ce scapa de virusi!altfel nu va reusi sa faca nimic! din pacate nu cred ca va putea sa stearga virusul asta decat de pe un live cd...de unde sa ruleze un ativirus ...scanand toate partitile calculatorului ...si sa aiba grija la stick-urile usb ! sa nu le mai conecteze la calculator !sigur au si ele(sticurile) acest virus daca au fost conectate acum cand a aparut problema... Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 nu imi vine a crede ca e virusat pentru ca doar am instalat sistemul de opereare inainte de formatare aveam aceasi problema doar ca margea mai rau Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 pe acest calculator aveti un singur hdd si o singura partitie? sau un hdd cu mai multe partitii ? dupa cum v-am zis un banal stick usb conectat la portul usb si gata ...calculatorul e virusat! e doar banuiala mea ! dar faceti cum credeti! eu am intalnit asemenea situatie de mai multe ori si a fost din cauza unui virus care "se ia" (de obicei) prin mediile de stocare mobile (cd,usb) dar nu este exclus sa fie si de pe internet direct mai ales daca nu aveti instalat un ativirus ... uite , daca doresti, poti citi mesajele(pana jos) de aici:http://daywithday.wordpress.com/2009/04/15/task-manager-has-been-disabled-by-your-administrator-solutie/ Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 este posibila o virusare deoarece eu in general nu folosesc antivirus ..dece? pentru ca nu prea face treaba buna oricum am reinstalat sistemul again si chiar asa ...ca ce chestie sa creezi un astfel de virus care sa ingreuneze pc ? cand poti folosi alti virusi mult mai ponenti cu care il poti strica si gata Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 am instalat placa video ...deocamdata cpu sta intre 0 si 1 %continui cu instalara de programe si vad care e problemase pare ca atunci cand am instalat demo tools cpu sare la 34 % si asa ramane .lam dezinstalat si cpu revina la 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum