andreivlad1999 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Pana acum am lucrat numai cu aparataj Schneider. Ce experiente aveti cu sigurantele automate Gewiss? Cum sunt comparativ cu Schneider, ABB etc. Link spre comentariu
palcu ion Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 bune de tot,foloseste cu incredere Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 Aveam nevoie de un disjunctor de 16A si voiam sa iau Schneider dar nu am gasit. La magazin aveau Noark si Gewiss si eu am preferat Gewiss. Noark nu prea imi inspira incredere. Sper sa se comporte bine Gewiss. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Gewiss e firma mare, cu produse calitative. Nu cred ca sigurantele ar fi mai prejos ca firmele enumerate mai sus.Despre Noark s-a mai discutat p-aici, nu e mai nimic de capul lor (mai ales ca nu-s ieftine). Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 De Gewiss am auzit si stiam ca fac prize si intrerupatoare de calitate. Nu stiam nimic insa de disjunctoarele lor. Din cate spuneti se pare ca pot avea incredere si in acestea. Multumesc. Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Februarie 7, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2014 Am pus disjunctorul Gewiss in circuit. Deocamdata totul este OK. Voi vedea cum se comporta in timp. Am incredere insa in el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum