Jamaicanu Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Ma intereseaza daca un corector de ton poate fi alimentat la 12v 5A. Voltajul de 12v stiu ca este cat ii trebuie corectorului, dar nu stiu daca amperii sunt prea multi sau prea putini. Apelez la ajutorul vostru deoarece nu vreau sa ard corectorul.De fapt este vre-o diferenta intre 5miliamperi si 5 amperi? Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 o sursa poate sa permita un amperaj maxim insa consumatorul este cel care dicteaza cati amperi debiteaza sursa in acea configuratiedeci ca sa intelegi, poti alimenta si un led de la un acumulator de masina , nu e nici un pericoldeci alimenteaza cu incredereps : intre 5mA si 5A este o diferente de ordin de marime = 1000o sa inveti toate astea in clasele 5-8 cred Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Pai si daca corectorul de ton cere 5mA, eu pot folosi 5A? Pun aceasta intrebare deoarece am un alimentator de 12v 5A gata facut. Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Pai si daca corectorul de ton cere 5mA, eu pot folosi 5A? Pun aceasta intrebare deoarece am un alimentator de 12v 5A gata facut. Blind tu mi-ai raspuns la intrebarea asta? Multumiri anticipate :prayer: Link spre comentariu
one Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Blind tu mi-ai raspuns la intrebarea asta?Multumiri anticipate :prayer:He, he, anticipate dupa ce ti-a raspuns :smt005 Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Da la intrebare ti-am raspuns. Cat timp curentul consumat este mai mic decat cel pe care il poate livra sursa...poti folosi fara probleme. Link spre comentariu
exxu Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Imagineaza-ti chiuveta de la bucatarie:Teava care vine din instalatie este alimentatorul tau, iar robinetul si teava prin care curge apa in chiuveta este corectorul tau de ton.Corectorul tau poate deschide robinetul doar foarte putin iar apa(curentul absorbit) care va curge va fii, implicit foarte putina(5 mA), comparativ cu debitul pe care il poate asigura instalatia(5A). 5A = 5000 mACu siguranta teava(alimentatorul tau) nu se va sparge(arde).Ok? Link spre comentariu
Jamaicanu Postat Octombrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2006 Gata am inteles mutumesc mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum