Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

toshiba satellite l500d probleme touch

Vizitator birjaru

Postări Recomandate

Vizitator birjaru

salut...detin un toshiba satellite l500d.Problema e ca nu mai pot folosii mouse´ul integrat.....touch´ul.Folosesc unul extern in prezent.Am efectuat o curatare la sistemul de racire,o operatiune care o fac destul de des si fara incidente,doar ca de data asta eram dupa cateva beri si ma consideram medic chirurg...am reusit sa rup mufa de pe placa de baza in care intra touch´ul...Ce solutii am?Ori se mai poate lipii?si daca da de unde pot cumpara o mufitza d´asta?La un service cam cat ar costa toata procedura?o sa revin cu o imagine la mizeria ramasa in urma...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Aelfo

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

De principiu se poate adapta o alta mufa, acum depinde si de cum arata defectul. Atata timp cat exista acces usor la panglica de la mouse, se pot face multe improvizatii. Oricum mi se pare ca faci mult prea multe operatiuni pentru a curata sistemul de racire, sunt destule metode si fara a desface laptop-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări