Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC18F4620 si giroscop MPU6050

moro

Postări Recomandate

Va salut, am cumparat recent acest MPU6050 pe care as vrea sa-l conectez pe i2c cu pic-ul.Problema este ca pic-ul lucreaza la 5V iar MPU la 3.3V desi in datasheet-ul mpu6050 specifica ca poate fi alimentat la max 6V.Trebuie level shifter sau is tolerante la 5 v intrarile mpu6050?S-a mai lovit cineva de problema asta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• moro

3

• Mihai Popa

1

• mars01

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Stiu ca merge, nu merge insa la 3.3V. Trebuie LF ca sa mearga la 3.3 (pic18LF4620)Din cate stiu eu Pic-urile simple fara LF in nume merg de la 4.2 la 5.5Problema este senzorul care merge la 3.3v si trebuie interfatat cu semnalele pic-ului care`s de 5V

Link spre comentariu

Nu arde foarte tare, oricum multumesc pt schema.Eu am deja in plan achizitia unui dspic33FJ256GP710 care ruleaza la 3.3v, eram doar curios sa vad cum functioneaza mpu acela, intre timp numai bine ca imi ajunge si analizorul logic si atunci le voi avea pe toate la un loc.proiectul se vrea a fi un "Quadcopter" sau mai bine zis o drona, pe langa acel MPU6050 mai vine si un gps care la fel... ruleaza tot pe 3.3v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări