Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare difuzoare

adrian250786

Postări Recomandate

Buna ziua,in vara am intrat in posesia unui amplif.Yamaha ax-570,momentan am doua incinte facute de mine,echipate cu ew1205 si comp 34s,filtrele facute tot de mine,(ascult doar in camera.....(in nici-un caz manele)....).Sunetul e acceptabil dar lipsesc frecventele joase,acum dispun de un buget de 400 ron pt a cumpara 2 dif.de bass,30 cm 8ohm,sa imi fac doua subwoofere sa le pot folosi tot pe ampliful mentionat mai sus.Va rog daca imi puteti recomanda ceva.MULTUMESC ANTICIPAT

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian250786

3

• zal

2

• adrian lucian

1

Top autori în acest subiect

Nu sînt mai bune nişte boxe mai de calitate, decît unele proaste ajutate de suburi şi mai proaste? Pe urmă, poate nu se potrivesc cu camera şi constaţi că ai dat banii degeaba. Foloseşte doar boxe de 8 Ohmi, ampliful nu e prea rezistent şi e dificil de reparat (mecanic adică, nu ca piese), ca toată seria asta.

Link spre comentariu

din ce am vazut pe net o pereche de boxe acceptabile (SH)depaseste 1000-1200 ron.si din pacate nu dispun de suma asta,m-am gandit sa le vand pe astea si sa mai pun dif.dar...cat sa iau pe ele???pana in momentul de fata am bagat vreo 600 in ele,n-o sa recuperez bani niciodata si inafar" de asta ascult cu drag la ele ca sunt facute de mine....poate ma ajuta cineva daca are idee.multumesc

Link spre comentariu

E plăcut şi plin de satisfacţii să te foloseşti de ceva făcut personal, însă sînt tot obiecte uzuale, în viaţă omul schimbă multe, face multe, mai pierde, mai cîştigă, important e să nu stea degeaba.Boxe la mîna a doua se găsesc, unele fiind mult mai bune ca cele actuale. Sînt multe subiecte despre aşa ceva, poate te ajută.

Link spre comentariu

Aici trebuie inteles un lucru; Cele mai scumpe incinte ale planetei (in limitele normalului), se vede usor si-n topicul meu "fabrici si uzine", au incintele construite din acelasi arhicunoscut MDF. Lasand la o parte aspectele de ordin estetic, ele reprezinta o cutie rigida, acordata corespunzator, fara scapari in afara portului, etc.Bun. Mai departe avem, TRADUCTOARE + FILTRE (alegere, imperechere, proiectare, implementare, etc.) Cine nu e capabil sa sustina un proiect de la nivelul cutii in sus, s-o lase moarta. Eu am facut incinte pe care asezi paharul de vin, dai cu 150W in ele, si nu se misca vinul in pahar. Si ce daca, daca filtrele mele se lasa greu convinse... ? Ma scot din minti... ce puteam sa-mi iau din magazin cu 20 mil? Nu vreau sa descurajez, vreau sa fie inteles...

Link spre comentariu

http://www.telecomenzi.ro/forum/viewtopic.php?p=81896&sid=d76a1b8896a631dbb85d85fca1d4ce83Uite solutie de filtru "made by Shambala" de care oamenii au fost multumiti, tatoneaza atenuare driver si vor aparea si joasele.

in urma unei discutii cu domnul Shambala mi-am construit 2 filtre, :da,am ramas placut surprins de difuzoarele astea,au aparut si fr joase si se aude mult mai clar chiar si cu voluml mai ridicat,cu aceasta ocazie tin sa ii multumesc D.Shambala. :101
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări