Vizitator fast25 Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 am vaz ceva sistem de lumini cu o piramida iluminata din 4 directii si piramida facea niste miscari scurte.A facut cine acasa asa ceva ?Daca da imi dati si mie niste sfaturi? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Poate era un vumetru mai "smecher"Explica mai detaliat..sau pune o poza cu ceva asemanator. Link spre comentariu
one Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Am vazut si eu prin discoteci. Insa nu parea de mare efect. Mai valabile sunt cele cu oglinda care are 2 grade de libertate. Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 "piramida" respectiva nu era cumva o biprisma fresnel, care se foloseste la difractia unui fascicul de lumina? Link spre comentariu
one Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Ce am vazut eu era o piramida simpla, cu oglinzi, care avea 4 fete la 90° si 3 surse de lumina la 120°. Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Am vazut ieri intr-un magazin un dispozitiv pt lumini colorate dinamice.Sursa era un bec de vro 100W prin fata caruia se "plimbau" diverse filtre colorate, miscate de un motoras. Lumina trecea printr-o lupa si totul era proiectat pe o mica oglinda ce se afla pe un brat ce facea miscari pe toate axele si astfel se proiecta la distanta pe pereti pete colorate :Dsuper sistemul, plus ca avea mai multe moduri de functionare atat la setarea miscarii oglinzii cat si la schimbarea culorii :supz: Link spre comentariu
one Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Da, mi se pare ca se chema scanner si poate vi vazut in orice discoteca ce merita denumirea de discoteca. Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 ONE a spus bine e o piramida si pe fiecare latura are 4 surse de lumina fixe iar piramida sface miscari scurte si lente aaaaaaaa era sa uit pe piramida sunt oglinzi bineinteles poza nu am ca na daca as fi avut o puneam din prima Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 ONE a spus bine e o piramida si pe fiecare latura are 4 surse de lumina fixe iar piramida sface miscari scurte si lente aaaaaaaa era sa uit pe piramida sunt oglinzi bineinteles poza nu am ca na daca as fi avut o puneam din prima Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 one exact asta l-am vazut in magazin Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 La mine la club sunt niste scanere Martin si niste muving-heads asa mai noname, din pacate nu am avut ocazia sa vad cu atentie ceva muving-heads de firma, dar in momentul de fata pot spune ca prefer scanerele Link spre comentariu
Kytan666 Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 am construit cateva mai demult , in functie de cum le faci pot iesii interesante cu un controler activat dupa muzica al motorului , eventual un filtru de bass , spoturi proiectoare bicolore puse la un numarator .. depinde , sunt destul de usor de facut si rezultatul e satisfacator Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 As fi interesat sa fac asaceva,poate pui ceva documentatie, dar as dori daca se poate pe pasaje sa aiba alte miscari :rock: Link spre comentariu
Vizitator fast25 Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 Kytan666 dane omule si noua niste schite date ceva ce sa ne fie de ajutor :partyman: Link spre comentariu
George(sb) Postat Octombrie 15, 2006 Partajează Postat Octombrie 15, 2006 schema ca schema, da la mecanica tre sa te ti tare, eu sunt de parere ca mecanica e mai nasoala decat partea electronica, am un programator de masina de spalat pe care il voi face bucati dupa ce voi finaliza partea electronica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum