bubusmecherul Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 ce echivalent are acest intergrat TDA6103Q, Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 5, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2014 pot pune,tda6107jf,tda6108jf,in locul lui TDA6103Q Link spre comentariu
ovy83 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 nu e chiar mura-n gura dar vezi pe :www.datasheetcatalog.com. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 pot pune,tda6107jf,tda6108jf,in locul lui TDA6103QNU! Link spre comentariu
traianpop Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Desi e un raspuns care va fi sters de moderator...Eu am ajuns sa cred ca bubujmecheru este unul dintre fostii membrii de onoare a forumului, care va pun la incercare cunostintele sau experienta in depanare.Poate e tavi, tv1, mircea sau alti profesionisti, sa nu se supere cei pe care nu i-am enumerat.Daca e chiar numa bubu...Sa fim seriosi colegu bubu, tu chiar nu vrei sa inveti nimic de pe acest forum?Sau sa asimilezi anumite informatii?Sau postezi orbeste, fara a te documenta inainte? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 domnule,a fost o intrebare,nimic mai mult,am intrebat. Link spre comentariu
traianpop Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Bine mai, scuze! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum