Vizitator SMD_PROF Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 Stie cineva exact despre ce e vorba ? Imi apare f des acest mesaj am blocat ip ul si mi-a aparut de pe un altul . Multumesc . Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 14, 2006 Partajează Postat Octombrie 14, 2006 E un virus care infecteaza calculatoarele din retea ce nu au firewall, folosindu-se de exploit-uri din windows. Tu avand firewall esti la adapost.... Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 20, 2006 Partajează Postat Octombrie 20, 2006 Ca sa nu fac un alt topic as pune si eu o intrebare. Am instalat antivirusul McAfee cu firewall si McGuardian tot imi da mesaje de cateva ori pe zi de genul "Newtear Attack" sau "Sync attack" si alte feluri de atacuri interceptate. Stie cineva despre ce este vorba. Si inca ceva: atacurile apar cand ruleaza programul BitComet. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Ca sa nu fac un alt topic as pune si eu o intrebare. Am instalat antivirusul McAfee cu firewall si McGuardian tot imi da mesaje de cateva ori pe zi de genul "Newtear Attack" sau "Sync attack" si alte feluri de atacuri interceptate. Stie cineva despre ce este vorba. Si inca ceva: atacurile apar cand ruleaza programul BitComet.simplu: ia cererile de conectare prin bit ca atacuri...n-ar fi prima oară când versiunile mai noi de antiviruşi consideră orice alt soft care intră pe internet troian/virus/backdoor... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum