Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

asta ii virus? :((

florin01

Postări Recomandate

Scuze ca am apelat la voi dar nu stiu ce sa ma fac cu calcu. Am kas*****y antivirus si cateodata imi gaseste ceva viru in C:\WINDOWS\system32\svchost.exe . nu ma pricep la virusi/antivirus da am "invatat" ca atunci cand ii dau quarantine sau sa opreasca procesul imi apare un mesaj ca in 50sec se stinge calcu (se reseteaza)Cum pot scapa de acest virus sau sa nu imi mai faca probleme? PS: antivirusu este ultimul si cand gaseste virusul: detected: riskware RootShell Running process: C:\WINDOWS\system32\svchost.exeMultumesc :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florin01

2

• pyu

1

• Extasy2525

1

• Blind

1

Top autori în acest subiect

E virus, se cheama blaster (parca) cauta removal pe site la bitdefender.Trebuia sa stergi niste chestii care iti rulau, insa nu imi mai aduc aminte bine ce.PS: Vezi ca s-a mai discutat pe forum chestia asta, cauta si acolo un alt raspuns.

Link spre comentariu
Vizitator Bogdan!

erau doua updateuri de windows pe care le poti gasi pe odc si iti rezolvau problema. caut, si daca gasesc ceva iti spun.LE: Am cautat, dar nu am gasit ce voiam. Oricum, am gasit spywareblastersetup.exe . Cred ca te ajuta

Link spre comentariu

pe vremuri cand aveam si eu xp cu sp1 imi aparea o chestie care ma anuntza ca in 50 de sec mi se restarta caculatorul.....imediat dupa ce instalat sp2 nu mai era nici o problema......problema mai grava e ca nu poti instala sp2 in acel timp de 50 de sec...trebuie sa iti scoti cablul de retea si sa incerci atunci sa instalezi...daca apuci..daca nu intra in safe mode si instaleaza de acolo....si eu stiam ca e un virus ala..dar dupa ce instalam sp2 nu mai aparea problema :d....bafta

Link spre comentariu

Daca ala nu era virus (inca mai am acea problema) asta sigur este virus: Trojan program Trojan-Downloader.BAT.Ftp.ay File: C:\WINDOWS\system32\oSi kaspy nu il poate scoate ca cica ii in nustiu ce program Cred ca apelez la o solutie mai veche => format C: (asta in caz ca nu pot scoate virusu)...a da si cik o mai gasit ceva :smt005 :detected: riskware RootShell Running process: C:\WINDOWS\system32\svchost.exe (asta ii ala cu resetu' :( )detected: riskware Worm.P2P.generic Running process: D:\dc++\@download @\Leduri Winamp\FKeybVis_alpha.exe

Link spre comentariu

mai întâi, virus nu e tot aia cu trojan sau worm.în al 2-lea rând, poate fi alarmă falsă.în al 3-lea rând, pune sp2!!!şi eu sunt mulţumit de norton antivirus, dacă eşti multumit de kaspersky, pastrează-l, dacă nu, caută alt antivirus.şi în fine, înainte de format, încearcă să iei sculele de dezinfectare.dacă nu merge, scoate cablul de reţea, şi mai încearcă odată.dacă tot nu merge, încearcă şi din safe-mode (tot cu reţeaua scoasă, ca măsură de prevedere!).dacă tot ratezi, doar atunci apelezi la format!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări