Vizitator Mormeci Ioan Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Buna ziua,am si eu o problema.Poate ma poate cineva ajuta contra cost bineinteles cu o memorie 24 c16 inscriptionata pt tv Lcd THES LTV-3268 modul de comanda AREX 04V0 94V-0. Sau macar cu informatiile de pe acest dump ma poate ajuta cnv la fel contra cost.E o ciudatenie italiana si nu-l gasesc nicaieri Astept un rsp colegii....o zi buna tuturor Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Incearca cu dumpul asta. Link spre comentariu
danpetcu Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Va salut, Am si eu aceeasi problema cu dumpul de THES LTV-3268, va rog daca mai aveti dumpul care la-ti postat mai sus, vreau sa-il incerc si eu. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 NU stiu ce dump sa fi pus nu il gasesc la mine nu cumva sa fi fost pe un hard care din pacate s-a busit. Link spre comentariu
danpetcu Postat Octombrie 21, 2015 Partajează Postat Octombrie 21, 2015 Poate la salvat "Mormeci Ioan" i-am trimis un mesaj si astept raspuns. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Am cateva ptr. THES , poate merge vreunul >> http://www.postaonline.ro/egbta4i0d6ag/Thess_dumpuri.rar.html Link spre comentariu
danpetcu Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Nu merge nici unul, am facut comanda pentru procesor, cred ca el este defect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum