Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Salutare!am o aplicatie comandata de un PIC16F684, nu prea complicata(are doar un ADC);nu gasesc momentan acest microcontroler si ma gandeam daca l-as putea inlocui cu PIC16F1824as cumpara unul de proba, doar ca omul le vinde engros... Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Dacă ai codul sursă ar trebui să se poată recompila pentru 1824 fără probleme. Dacă ai doar hexul mă îndoiesc că va merge. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 problema e ca am doar hex-ul... Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 În cazul ăsta nu cred că merge, regiștrii au adrese diferite, etc. Poate un coleg mai experimentat are o soluție la problemă sau poate , pur și simplu, mă înșel eu. Sper să mai vedem și alte opinii. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 consultand harta registru-adresa ale fiecarui uC, am constatat ca ai dreptate, sunt asemanatoare in proportie de 10%, deci sanse foarte mici sa se potriveasca.PS: multumesc ca m-ai invatat unde sa ma verific! Link spre comentariu
mars01 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Salut,Sau o solutie ar fi definirea foarte exacta a functiei care este efectuata in acest moment de PIC16F684 si daca este atat de simplu (doar un ADC) poate te putem ajuta cu un soft pentru PIC16F1824.LE: Daca ai nevoie, te pot ajuta cu un 16F1828, SMD in capsula TSSOP (nu te costa nimic, am o gramada, doar ca trebuie sa vii sa il ridici). Diferenta fata de ce vrei tu este ca are mai multe IO. Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 am doar hex-ul... Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Păi în cazul ăsta nu ar fi cel mai simplu ( și rapid ) să cumperi PIC16F684 ? E 5 lei !LE Acum văd că zici că nu-l găsești. Ai PM ca să nu fie reclamă . Deși dacă ne uităm ..... Link spre comentariu
mars01 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Acuma am vazut si eu ca e in jur de 5 lei fara TVA la bulgari, vine cu "comet a" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum