Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalente intre microcontrolere PIC

Vizitator marian_ariciuc

Postări Recomandate

Vizitator marian_ariciuc

Salutare!am o aplicatie comandata de un PIC16F684, nu prea complicata(are doar un ADC);nu gasesc momentan acest microcontroler si ma gandeam daca l-as putea inlocui cu PIC16F1824as cumpara unul de proba, doar ca omul le vinde engros...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• UDAR

3

• mars01

2

Top autori în acest subiect

În cazul ăsta nu cred că merge, regiștrii au adrese diferite, etc. Poate un coleg mai experimentat are o soluție la problemă sau poate , pur și simplu, mă înșel eu. Sper să mai vedem și alte opinii.

Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc

consultand harta registru-adresa ale fiecarui uC, am constatat ca ai dreptate, sunt asemanatoare in proportie de 10%, deci sanse foarte mici sa se potriveasca.PS: multumesc ca m-ai invatat unde sa ma verific!

Link spre comentariu

Salut,Sau o solutie ar fi definirea foarte exacta a functiei care este efectuata in acest moment de PIC16F684 si daca este atat de simplu (doar un ADC) poate te putem ajuta cu un soft pentru PIC16F1824.LE: Daca ai nevoie, te pot ajuta cu un 16F1828, SMD in capsula TSSOP (nu te costa nimic, am o gramada, doar ca trebuie sa vii sa il ridici). Diferenta fata de ce vrei tu este ca are mai multe IO.

Link spre comentariu

Păi în cazul ăsta nu ar fi cel mai simplu ( și rapid ) să cumperi PIC16F684 ? E 5 lei !LE Acum văd că zici că nu-l găsești. Ai PM ca să nu fie reclamă . Deși dacă ne uităm .....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări