mihion Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Va salut,La multi ani 2014As vrea sa ma ajutati cu numele interpretei sau interpretuluide muzica populara. In urma cu cca 40 de ani ascultam la radio Bucurestio melodie populara cu urmatoarele versuri: Hop, hop si iara hop Faceti-mi un pic de loc, Pe mireasa sa o joc... Ca de-aceea vin de-acasa Sa te joc draga mireasa. Mai mireasa cum stii tu, Bine ti-o cantat cucu Te-o luat cine-ai vrut tu... Sa-mi cante si mie ase, Sa marg dupa cine-oi vre...si asa mai departe , mai are o strofa.Este un cantec de nunta din Maramures.Cine interpreta acest cantec?Multumesc. Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Dupa cat stiu eu, aceasta melodie a fos interpretata prima data adica in original, de un barbat, nu-i cunosc numele, dar se poate afla din arhiva casei de discuri Electrecord. Link spre comentariu
mihion Postat Februarie 22, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2014 Dupa cat stiu eu, aceasta melodie a fos interpretata prima data adica in original, de un barbat, nu-i cunosc numele, dar se poate afla din arhiva casei de discuri Electrecord.Multumesc de raspuns, dar cum sa am eu acces la acea arhiva ? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Probabil Tiberiu Ceia ?! Link spre comentariu
rosmarin Postat Februarie 22, 2014 Partajează Postat Februarie 22, 2014 Este vorba de regretata VALERIA PETER PREDESCU din zona BISTRITA. Acest cantec popular a fost cantat des si de NICOLAE SABAU din zona Maramuresului Toate socacitele l-au preluat la jocul gainii ca atare si interpretii nostri populari l-au preluat.UIUIU PE DEALUL GOL,CA MIREASA N-ARE TOL...Melancolie.... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Asa-i ,rosmarin, parca aceasta melodie imi suna acum in auz, da , ai dreptate Nicolae Sabau. M-am cam grabit.Iti urez succes continuu in prestatia ce o faci cu statiile de lipit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum