kotzo79 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Am descarcat dumpul pus pe acest forum insa nu functioneaza... ( Myria MY 19753BK [OK] )Am scris 2 memorii cu dumpul de mai sus insa fara succes.Am folosit Ponyprog ...Memorie 24c64 nouaI2C Bus 16bit eeprom - 2464/2465 = Write succes. Este ok ca am ales 16bit ???Cu ( I2C Bus 8bit eeprom - 24xx auto ) , nu am putut scrie nici o memorie.Am incercat si cu dumpul descarcat de pe electrortanya (vestel_17mb20_1), insa tot fara succes.M-a zapacit complet, este prima data cand incerc sa scriu o memorie.Gresesc undeva?Apropo....precizez ca televizorul a fost probat cu o memorie de pe un alt tv si functioneaza perfect si din pacate nu mai am acces la acea memorie pentru a o copia .Multumesc anticipat Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Este bine pe 16 biti. Link spre comentariu
kotzo79 Postat Februarie 6, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2014 Rezolvat....Se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum