dj fratisu Postat Octombrie 13, 2006 Partajează Postat Octombrie 13, 2006 caut ceva de genul:- agent antistaticsau- vopse antistaticasau- lac de impregnare antistatica- sau ori ce alta substanta antistatica care poate fi utilizata pe suport de masa plastica termorigida (materiale din zona bachelitei) in vederea evitarii incarcarilor electrostatice sau alte substantevoi ce recomandati??ms! si astept raspun de la cine stie...undeva vreo firma, sa aiba asa ceva. Link spre comentariu
dividivus Postat Octombrie 18, 2006 Partajează Postat Octombrie 18, 2006 Spray "Pronto pt suprafete moderne". Scuza ma, dar nu-mi vine in minte altceva, mai asteapta raspunsuri. Link spre comentariu
Vizitator niko77 Postat Octombrie 19, 2006 Partajează Postat Octombrie 19, 2006 Sal incearca aici.Eu deja am comandat la ei ceva si astept coletul. Bafta. http://www.arc.ro/index.php?page=p61 Link spre comentariu
dj fratisu Postat Octombrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2006 ms niko77asa ceva cautam ANTISTATIC 100 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum