c87dak Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 As dori o schema, cred ca sasiul este HD9361D, dar nu sunt sigur. Am cautat , dar nu am gasit nimic care sa aiba componentele urmatoare:alimentare : d5287 si c2655inalta: trafo bsc25t1029b, si d1555sunet: an17823vertical: la78040jungla: tda9341ps/n3/a cu memoria 24c08aMultumesc anticipat Link spre comentariu
santamihai Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Cred ca este aceasta . CHINA TV WITH TDA11105, TDA2003, LA78040, POW (V513, 512, 511).pdf Link spre comentariu
M A R I A N Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Schema aici:http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/47613/_.html http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=47614 http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=47615 Link spre comentariu
c87dak Postat Februarie 3, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2014 multumesc, sa iau la rand tot ce e acolo sa vad daca corespunde Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Buna seara stimati colegi. Am primit la reparat acest TV din titlu. Specificatii: ( in patanteza este numerotarea integratului ): -model: 14ES11 -sasiu: HD-PHTOP2181.PCB -procesor - jungle: TDA11105PS / V3 / 3 ( N201 ) -memorie: 24C08 ( N701 ) -cadre: LA78040 ( N301 ) -sunet: TDA1035 ( N601 ) Clientul - depanator a zis ca a scos memoria si a probat-o la un alt sasiu oarecare si dupa ce a montat-o inapoi a inceput sa inverseze comenzile ( defect similar tachuri ). A spus ca pana sa faca aceasta operatiune, TV-ul functiona ok. Proceduri: -eliminat tachuri de pe placa si actionarea comenzilor prin strapare cu penseta -curatat cablaj cu alcool izopropilic -probat binuri ( vreo 14 binuri am avut la dispozitie ) Pana in prezent toata munca este zadarnica. Observatie: tensiunea de 3,3 volti care intra pe placa cu tachurile am gasit-o cca. 3,8 volti. Am schimbat preventiv dioda zenner si filtrajul care face aceasta tensiune si tensiunea este tot de 3,8 volti. Nu prea as crede ca asta sa fie hiba. Deci intr-un cuvant, tachurile inverseaza comenzile. Nu am probat si cu telecomanda pentru ca mi l-a adus fara. Clientul - depanator a zis ca a fost defect procesorul - jungle ( partea de jungle nu scotea semnal ddf pentru cadre ). L-a inlocuit si a zis ca a functionat ok pana sa faca operatiunea cu memoria. Nu am masurat rezistentele de pe placa cu tachuri pentru ca nu am mai avut timp. Ce-i drept nici nu stiu ce balarii a facut clientul - depanator. Orice idee este bine venita in privinta acestui defect. Multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Pune o memorie noua scrisa , daca merge bine cu telecomanda ( caand o ai ) dal dreak de bord !! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Pune o memorie noua scrisa , daca merge bine cu telecomanda ( caand o ai ) dal dreak de bord !! Eu m-am mai gandit la urmatorul " truc ": sa inversez rezistentele la tachuri. El face toate functiile dar inversate ( apas P+ face meniu, V+ face V-, V- face V+, P- face AV, etc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 13, 2016 Partajează Postat Aprilie 13, 2016 Eu nu cred cai din dump ci rezistentele de la butoane sia pierdut din valoare schimbale corespunzator si toti vor fi bucurosi toate cele bune Link spre comentariu
ROBEERT Postat Aprilie 14, 2016 Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Eu nu cred cai din dump ci rezistentele de la butoane sia pierdut din valoare schimbale corespunzator si toti vor fi bucurosi toate cele bune Oricum as vrea sa le inlocuiesc cand o sa-l mai pun pe bancul de lucru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum