coco243 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Imi spuneti va rog cum se dimensioneaza latimea traseelor de pe circuitele imprimate? Banuiesc ca in functie de curentul ce circula prin ele, dar cum?Multumesc. Link spre comentariu
costi_b Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Sunt niște site-uri cu aplicații care calculează exact, în funcție de strat, grosimea cuprului, creșterea maximă de temperatură, etc.Orientativ, pentru cablaj de 0,035 mm, strat exterior (top sau bottom) lățimea e de circa 1mm/1A. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 http://www.pcbco.com.au/tracecalc.html Link spre comentariu
coco243 Postat Februarie 4, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2014 Multumesc pentru raspunsuri.Thunderer am niste nelamuriri la link-ul ala:1. Ce reprezinta track temperature rise?2. Coper thickness in ce unitate e reprezentat ca nu inteleg ce e "oz"-ul alamultumesc Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 1 oz = 0.0347 mmDespre "Track Temperature Rise" nu sunt sigur , dar tradus inseamna ceva de genul : Cat de mult vrei sa se incalzeasca cuprul fata de temperatura cand nu este pus in functiune. ( cand pui temp. mai mica teoretic ar trebuii sa calculeze traseul mai lat , poti sa incerci si sa vezi daca este asa , daca nu atunci am gresit eu ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum